Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes vagyok vagy sem?
Legalább két tesztet végezzél el, és ne ugyan olyan márkát! Előfordul, hogy az egyik tévedett!
És a hányinger mindenkinél máskor jelentkezik, unokanővéremnek csak 3 hónap után jelentkeztek a tünetek!
Holnap- holnapután tesztelj még egyet, esetleg egy nőgyógyászhoz is kérhetsz időpontot. Az ilyen tesztek az esetek többségében jól működnek.
De azért nagyon ne éld bele magad. Mert egy nap késés még nem olyan nagy tragédia és az eredmény is lehet tévesen pozitív.
Szóval olyan 50- 50%.
A hányinger nem feltétlen kíséri egy kismama életét, nekem egyik gyermekemmel se volt se hányingerem és nem is émelyegtem. Van akit gyötör és van akit elkerül, ez nem mérvadó.
Tesztelj mégegyet és ha az is azt mutatja akkor az vagy.
Ha elég érett vagy/vagytok hozzá és tervezett akkor gratulálok, ha nem akkor már baj van......
Ha nem egy un. szellemcsíkot" láttál halványan kirajzolódni (esetleg a megadott leolvasási idő után), hanem a használati utasítás által leírt időben egy egyértelmű második csíkot, akkor szinte biztosan terhes vagy.
Ahogy valaki már korábban leírta valaki, rendkívül ritka a fals (hamis) pozitív eredmény.
Ha pozi a teszt,menni kell nőgyógyászhoz,aki megmondja, hogy vagy terhesség vagy nem terhesség...Csak a doki tud biztosat mondani.
Általában 3-4hónapig nincs hányinger.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Ez alapján a posztod alapján nem vagy terhes :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!