Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem lesz hüvelyiorgazmusom?
A jelenségnek két oka lehet:
- A fiúk voltak balfszok (mindhárman)
- Benned van a hiba, parázol, képtelen vagy ellazulni, zavar valami, ezer oka lehet.
Ne hallgass a sok pasira,akik neked előre beígérik a hüvelyit. Van akinek sosem lesz benne része,de egyelőre ne gondolj erre.
A legfontosabb, hogy élvezd a partnerrel a szexet,még akkor is, ha nincs hüvelyi orgazmusod.Hidd el,ez miatt sokkal jobban oda fogsz figyelni a történésekre,és még véletlenül se hibáztasd magad!
Ha csiklói orgazmusra képes vagy(maszturbálással, illetve a párod kezével/nyelvével el tud juttatni),akkor nincsen semmi probléma, szépen legyél mindig kielégítve behatolás előtt vagy szex után!
Sokan vagyunk még így ne aggódj. 20-22 éves koromig én is hibáztattam magam és mindent megtettem,erőltettem, hogy legyen és mégsem lett.
Közel a 30hoz beletörődtem,és nagyon jó,mikor a párom csak az én kedvemért orgazmust okoz nyalással :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!