Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló váltás. Milyen tüneteket okozhat?
Hétfőn elkezdem szedni az új fogamzásgátlómat. 3 éve szedek már tabit, most váltottam nődokit is aki azt tanácsolta, hogy a Belara ami erősebb szedjek gyengébbet és a Symiciát írta fel. Mikor eldöntöttem, hogy fogamzásgátlót szeretnék szedni akkor Jangeeval kezdtem de ettől nem igazán éreztem jól magam szóval hamar váltottam a Belarára viszont az új dokim szerint ez erős nekem (nem is értem az előző dokim ezt, hogy írhatta akkor fel de épp ezért is váltottam orvost mert elvesztettem a bizalmamat felé). Mikor elkezdtem a Belarát szedni akkor pár hétig mellfeszülést tapasztaltam és talán hízékonyabb lettem de ez nem igazán baj az én esetemben. A symicia gyengébb, okozhat-e bármiféle tünetet a váltás? Használjunk-e az első pár alkalomnál kiegészítő védekezést esetleg?
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!