Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nem merem szedni. Kell félnem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merem szedni. Kell félnem vagy megnyugodhatok?

Figyelt kérdés
18 leszek pár hónap múlva. A párommal csak heti 1 max. 2 alkalommal tudnánk szeretkezni. De én igazából arra szedném hogy beálljon a ciklusom, mert rendszertelen. Nem merem szedni, nem merem feliratni mert félek hogy hízlal, vagy ha nem is hízlal attól még étvágynövelő hatása van, ugyanaz végülis. Meg nem tudom megérné-e így szednem hogy ennyiszer vagyunk együtt. Meg az a problémám még hogy ha monjuk februárban elkezdeném szedni, nem merném még kipróbálni óvszer nélkül sem nyáron, szóval félnék hogy teherbe esem. Ettől kell félnem? Légyszi mind a 3 kérdésemre problémámra válaszoljatok. Sűrgős.
2010. jan. 26. 16:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha a gyógyszert a menszeszed első napján kezded elszedni akkor már védett leszel arra a hónapra is. Aztán a mostaniak már nem igen hizlalnak mivel nem tartalmaznak annyi hormont. Hogy megéri e hát utána kell számolni kb. 6000Ft 3 hónapra, de egy biztos sokkal jobb lesz a szex mert szabadabbak lesztek és nem kell görcsölni, hogy nem e leszel terhes:)
2010. jan. 26. 16:38
 2/10 anonim ***** válasza:
én 17 évesen kezdtem el szedni...menstruációs zavar céljából elsődlegesen..én is csak 7végente találkozom a párommal csak akkor tudunk együtt lenni..most szedem harmadik éve...én örülök hogy szedem..kiegyensúlyozottabb vagyok és megnyugtat h minden hónapban pontosan megjön..én óvszernél paráztam ennyit..:)..1 hónap szedés után már véd:)
2010. jan. 26. 16:38
 3/10 A kérdező kommentje:
és az árától függ h mennyire biztonságos?
2010. jan. 26. 16:47
 4/10 A kérdező kommentje:
csak így a gumival olcsóbban kijönnénk.
2010. jan. 26. 16:48
 5/10 anonim válasza:
A tabi sokkal megbízhatóbb. Megéri többet kiadni érte. Persze, ez sem 100%-os, de a gumi kiszakadhat, előfordul még a legjobb márkánál is. És ahogy már mondták, a mai gyógyszerek már kevesebb hormont tartalmaznak, nem hízol el tőlük. Plusz még a ciklusod is beállna:)
2010. jan. 26. 17:03
 6/10 anonim ***** válasza:
Az ára nem befolyásolja a biztonságot. Nekem kevesebb mint 3000Ft a bogyóm és nem volt még eddig semmi baj.
2010. jan. 26. 17:08
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem ajánlom a tablettát, mert veszélyes mellékhatásai vannak, nem tesz jót a szervezetednek a plusz hormon bevitel (akármilyen kis mennyiséget is tartalmaz). Olvass utána az interneten....

Mi óvszert használunk, 3 év alatt egyszer sem szakadt ki...arra figyeljetek oda, hogy ne levegősen rakjátok fel. Ja és nem a legdrágább fajtát használjuk.

2010. jan. 26. 17:20
 8/10 anonim ***** válasza:

17:08-as:

Az hogy még eddig nem volt bajod, nem azt jelenti hogy ezután se lesz...

2010. jan. 26. 17:21
 9/10 anonim válasza:
A gyógyszer ára legfőképp a hormonadagot jelzi. Ha olcsóbb, attól még ugyanolyan megbízható...Hiszen csak több hormon található benne. Nagyobb a kockázat meghízásra a hajlamosaknál, de max vált.
2010. jan. 26. 19:07
 10/10 anonim ***** válasza:

Ugyanez a helyzet, heti max 1-2x tudunk lefeküdni a barátommal (suli miatt..) és mégis szedek tabit. Részben a védettség miatt, meg nekem is ciklusbeállításra meg a pattanásaim eltűntetésére kellene.

Nem híztam tőle egy dekát se, ha sportolsz kicsit (mák hogy nekünk ott a tesióra) meg nem zabálsz agyba-főbe nem lesz gond.

Egyébként mi már a 2. hónapban elhagytuk az óvszert, és nem estem teherbe, az első levél és az azutáni menzesz után már védett vagy. :)

Szerintem megéri, végre tudod mikor jön meg (fu nem is tod mennyivel könnyebb így), nem kell az óvszerrel parázni (szerintem parásabb, hogy elszakad minthogy nem hat a gyógyszer..) és mellesleg szép lett a bőröm.

Én azt javaslom, vágj bele.

17/L

2010. jan. 26. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!