Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merem szedni. Kell félnem vagy megnyugodhatok?
Nem ajánlom a tablettát, mert veszélyes mellékhatásai vannak, nem tesz jót a szervezetednek a plusz hormon bevitel (akármilyen kis mennyiséget is tartalmaz). Olvass utána az interneten....
Mi óvszert használunk, 3 év alatt egyszer sem szakadt ki...arra figyeljetek oda, hogy ne levegősen rakjátok fel. Ja és nem a legdrágább fajtát használjuk.
17:08-as:
Az hogy még eddig nem volt bajod, nem azt jelenti hogy ezután se lesz...
Ugyanez a helyzet, heti max 1-2x tudunk lefeküdni a barátommal (suli miatt..) és mégis szedek tabit. Részben a védettség miatt, meg nekem is ciklusbeállításra meg a pattanásaim eltűntetésére kellene.
Nem híztam tőle egy dekát se, ha sportolsz kicsit (mák hogy nekünk ott a tesióra) meg nem zabálsz agyba-főbe nem lesz gond.
Egyébként mi már a 2. hónapban elhagytuk az óvszert, és nem estem teherbe, az első levél és az azutáni menzesz után már védett vagy. :)
Szerintem megéri, végre tudod mikor jön meg (fu nem is tod mennyivel könnyebb így), nem kell az óvszerrel parázni (szerintem parásabb, hogy elszakad minthogy nem hat a gyógyszer..) és mellesleg szép lett a bőröm.
Én azt javaslom, vágj bele.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!