Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Yasminelle-t szedek! Hizok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Yasminelle-t szedek! Hizok tőle! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, 1 éve szedem a yasminelle-t! hiztam tőle 4 kilót... egyfojtába éhes vagyok a gyomrom is sokszor fáj... nem tudom mit csináljak.... hagyjam abba végleg a gyógyszer szedét vagy irassak másikat??? ha iratnék másikat van rá esély h attol nem hiznék?? de szerintem az lenne a legjobb ha abbahagynám... mer tkáros is meg minden.. és ott a gumi...(jó az nem olyan jó ) de inkáb bminthogy igy maradjjon! mi a véleményetek?
2010. jan. 26. 14:28
 1/7 anonim ***** válasza:
A nők többsége hízni szokott a tabitól. Ha abba akarod hagyni akkor hagyd. Neked kell eldönteni mit tegyél. Még olyan tabival nem találkoztam amitől fogyni lehetne. Jó lenne.:)
2010. jan. 26. 14:31
 2/7 A kérdező kommentje:
az biztos:P
2010. jan. 26. 14:32
 3/7 anonim ***** válasza:

4 kiló egyrészt nem a világ vége egy év alatt, másrészt a fogamzásgátlótól nem úgy hízol, hogy állandóan éhes vagy, hanem hogy megköti a vizet.

Írass másikat, de szerintem nem a gyógyszerrel van a baj. Azt meg feltételezem, hogy azért váltottál bogyóra, mert nem jött be a gumi, és akkor is tudtad, hogy nem egészséges. Vagy azóta olvastál valami okosságot, amitől megvilágosodtál? Nincs semmi baj a fogamzásgátlóval, ugyanannyira veszélyes, mint akármelyik másik gyógyszer, csak ezzel kapcsolatban is megy a pánikkeltés.

De te tudod.

2010. jan. 26. 14:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem a gyógyszertől hízol, hanem attól, hogy többet eszel. Biztos, hogy a tabletta miatt van? Nem kezdtél el pl intenzíven sportolni (=sokkal éhesebb vagy), vagy más módon nem változtattál az életmódodon?
2010. jan. 26. 14:49
 5/7 anonim ***** válasza:
én is ezt szedem lassan egy éve én nem híztam tőle, de nekem az elején a dokim mondta, hogy ha híznék tőle, akkor diétázzak!
2010. jan. 26. 14:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Figyelj 1 év alatt négy kilogramm.. ez bármitől lehet és kizártnak tartom hogyha nem lenne vizhajto a te tabidban,akkor ennyi idő alatt hiztál volna és ennyit. Amugy én is szedek,és hiztam is 2-3 kgot az utolso két honapban,de azért mert nagyon sokat zabáltam..
2010. jan. 26. 16:29
 7/7 anonim ***** válasza:
hagyd abba basszus, ugyan mi mást tehetnél. mástól is hízni fogsz. ha fogyózol meg sportolsz akkor valószínűleg nem.
2010. jan. 26. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!