Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből baj? "megszakításos védekezés"
Figyelt kérdés
Nagyon aggódok mert egyébként rendszeres menstruációm 3 napja késik. Több befolyásoló is eszembe jutott hirtelen amitől lehet de csak aggódok. Csütörtökön kellett volna megjönnie, de előtte hétfőn mandulaműtétem volt, több mint 3 hete a hüvelybemenetem és a csiklóm gyulladt be amit kezeltek, előtte pedig rendszeresen antibiotikumokat szedtem a mandulámra vagy éppen hólyaghurutom is volt. De ami miatt mégis félek hogy múlt héten mikor szeretkeztünk a barátommal kétszer behatolt óvszer nélkül. Még nagyon az elején, nem volt előváladékos és túl mélyre sem ment, és nagyon nagyon max 10 mp-ig csináltuk.Azt olvastam a naptár módszer szerint a menstruálás előtt több mint egy hétig "szabad a szerelem". De mindig védekezünk csak most nem figyeltünk. Nyugtassatok meg hogy valószínűleg nem ettől késik hanem mástól, hogy így minimális az esélye a terhességnek.2014. okt. 25. 18:31
11/24 A kérdező kommentje:
És köszönöm annak aki mérlegelte a helyzetet és úgy adott választ:)
2014. okt. 25. 19:17
12/24 fókamóka válasza:
Én gondolkozzak?talán neked kellett volna ott akkor.ha gumit húzol a barátod farkára akkor most nem kellene gyakori kérdéseken nyugtattatnod magad.ha meg nincs koton nincs baszás.ennyi.elkapott a hév,utána meg itt sír a szád.uuuuu
13/24 A kérdező kommentje:
Nem sír a szám és nem nyugtatgatom magam, csupán higgadt véleményt kértem olyan emberektől akik át tudják gondolni a helyzetet és normális választ adni. Esetleg van egy kis élet tapasztalatuk vagy élményük ilyen dolgokkal kapcsolatban. Csak sajnálni tudlak ha neked még nem volt ilyen kapcsolatod de az észt azt nagyon tudod osztani, a normális emberi véleménynyilvánításról nem is beszélve. Más miért tudja kultúráltan megmondani, hogy akár baj is lehet belőle és te miért nem? Az ilyen véleményekre nem vagyok kíváncsi.
2014. okt. 25. 19:32
14/24 anonim válasza:
12 - es, azert a stilusodon van mit csiszolni. Igenis serto es tapintatlan ahogyan fogalmazol. Nem egy r.bancrol van szo, aki minden szembe jovovel... Ugy fogalmaztal, mintha csak egy utszelihez beszelnel. Mindenkivel igy illik beszelni, aki valami nem tul okosat csinal? Na, akkor mindenki igy beszelhetne mindenkivel. Szepen is neznenk ki. A rosszallo velemenyt is lehet kulturalt formaban kozolni.
15/24 fókamóka válasza:
Egyetlen szavammal sem minősítettem a kérdezőt.de könyörgöm tele van a gy.k. ehhez hasonló kérdésekkel.ahogy megtette ezt a dolgot,már tudta hogy baj lehet,másképp nem tette volna fel a kérdést.csak ide jön,hátha vki ír olyat,amitől megnyugszik.minden nap van egy ilyen kérdés.miért nem olvas vissza?
16/24 A kérdező kommentje:
Attól még hogy minden nap van és téged idegesít nem kell minden nap le is oltani az ilyen embereket. Nem gondoltam hogy baj lehet belőle, ennyi. Nem járok fel minden nap ide csak ha valami olyan kérdésem van amire választ szeretnék kapni vagy megerősítést. És ha téged zavarnak az ilyen kérdések kedves illető és az emberek "tudatlansága" tudok ajánlani egy nagyon jó dolgot: hagyd figyelmen kívül. Senki sem jut ilyen viselkedéssel előrébb pusztán kiadod a bosszúságod ártatlan embereken
2014. okt. 25. 19:49
17/24 fókamóka válasza:
Az ilyen kérdések miatt vagyok bosszús.nem gondoltad hogy baj lehet abból ha gumi nélkül szexelsz?nincs is több kérdésem. Akkor olvasgass először, és egy csomó embert megkímélsz a bosszúságtól.:-)
18/24 A kérdező kommentje:
Arra nem gondoltam hogy 5 mp-ből baj lehet. És nem is biztos hogy van. De mindegy. Sajnálom az embereket akik ilyeneken tudnak bosszankodni és nincs jobb dolguk. Biztos mindent tökéletesen csinálnak és sosem hibáznak vagy csábulnak el:)
2014. okt. 25. 20:10
19/24 fókamóka válasza:
Nem nyugtattatod magad? Idézek a kérdésedből:nagyon aggódok...nyugtassatok meg hogy valószínűleg nem ettől késik.nah akkor ez mi? Nem akartalak bántani, de a szíved mélyén te is tudod hogy hülyeséget csináltál, mikor engedted a pasidnak hogy gumi nélkül beléd hatoljon.de akkor ne mástól várd hogy megnyugtasson.vegyél tesztet, és az meg fog nyugtatni.
20/24 anonim válasza:
Van okod aggódni és nem a mandulaműtét és egyebek miatt,hanem mert kétszer szexeltél óvszer nélkül.
Két hét múlva csinálj egy tesztet,még akkor is, ha megjön a menstruációd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!