Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből baj? "megszakításos védekezés"
Szobatársam mindig gumi nélkül csinálja a barátnőjével, mindig meséli a hétvégi programját, hogy milyen volt..
De szinte eddig az összes szobatársam akinek volt nője nem használt gumik.. kezdem azt hinni hogy sterilek.
Miért lettem lepontozva?
Elmondtam, hogy a szobatársam a nőjét mindig gumi nélkül keféli.. Ebben mi a probléma?
Megszakitassal jott ossze a masodik kisbabank. :) Igy "vedekeztunk" evekig es nem volt belole soha semmi, de gondolom az elso baba utan a hormonok miatt fogekonyabb lettem es bizony besikerult igy is. Mi is csodalkoztunk rajta, de nem lehetetlen. En vagyok az elo pelda. (Az is hozza tartozik viszont, hogy en alapbol nagyon termekeny vagyok, mert az elso babank is mindossze egyetlen abszolut nem vedekezesbol lett. :)) Terveztuk a tesot (bar meg nem akartunk nekiallni a projektnek :D) es tudtam hogy a vedekezesi modszerunk nem a legjobb, de almomban sem gondoltam volna hogy igy is osszejon majd, ezert ledobbentem amikor a teszten megpillantottam a ket csikot. :) A babat nem tervezoknek ez a tortenet legyen elrettento pelda. :D Ha belegondolok hogy a gyermektelen eveinkben mennyire komolytalanul vettem ezt, futkos a szor a hatamon... :D Marha nagy szerencsem volt. :)
Olvasva hogy nalatok csak par masodpercig tartott a dolog, szerintem nagyon minimalis az eselye hogy osszejott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!