Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így ugye minimális a teherbeesés esélye?
Gumival védekezünk, ráadásul soha nem megy el bennem.
Jól gondolom, hogy így már a lehető legminimálisabb az esély a terhességre?
de, megfelelő választ kaptam, már az első mondatban.
nem gondolom, hogy kretén vagyok, szóval mit gondolok jól szerinted? :D :D
kösz a hozzájárulást, te is unatkozhatsz:)
hát figyelj, tőlem tuti előrébb tart a világ, ezt garantálom. a kérdésben meg ott volt, hogy ugye. vagyis úgy is kérdezhettem volna, hogy így aztán már...vagy ahogy akarod, hogy te is megértsd, hogy én is vágom.
de mindegy, nem vagyunk egy hullámhosszon, ami nem is baj.
15. nem gondolkodunk ilyesmin, majd ha eljön az ideje, ami talán sosem lesz, szóval kár ezen filózni.
de azért érdekes, hogy amikor azt mondom, hogy valaki nem szeret valamit, azt úgy kell értelmezni, hogy utálja és esély sincs rá, hogy valaha megtegye
16. téged ez miért izgat annyira, hogy félnaponta visszajársz ide? akkora LOL, hogy szinte már élvezem.
szedjen gyógyszert, aki akar. de kösz a tanácsot.
annyira felfújtad ezt az egész témát, pedig állati egyszerű. de hát akinek nincs jobb dolga, végülis megértelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!