Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tortenik ha 2 hetig nem eszunk? (Fontos! )
Azt szerettem volna kerdezni hogy mi tortenik ha hetekig nem eszunk? Pl lefogyunk,vagy mi?
Aki volt Anorexias vagy most gyogyul ki,azt elmondana hogy alakult ki? Es mennyit fogyott le mennyi ido alatt?
Szájfertőzés miatt egyszer 1 hétig egyáltalán nem tudtam enni.
5kg-ot fogytam és össze szűkült úgy a gyomrom, hogy lányegesen kevesebb kaja fért belém csak utána.
Ha egy napig nem eszel, ami sajna már velem elő fordult... Akkor nagyon fáradt és erőtlen leszel és eléggé fáj a gyomrod a hiánytól.
Aztán ha tudsz, azonnal eszel, nem hinném hogy bárki is ki bírná hogy a hűtő tele, ő meg nem eszik semmit.
Ha ez fokozódik, akkor valószínű hogy teljes gyengeség és nagyobb fájás jön. A 2 hét elvileg "csak" gyomorbeszűkülést és hatalmas izom és zsírveszteséget okoz.(nem csak a zsír megy le, az is amit nem szeretnél).
Aztán a 4. hétre már a gyomor megemészti önmagát, a belek is hasonlóképp tesznek és szép nagy lufi lesz a hasadból.
Majd meghalsz rémséges fájdalmak közepette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!