Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem hiszi el, hogy nem használhatok tablettát?
Hogy neked ebben a helyzetben mi a jó döntés, azt neked kell tudni, érezni.
Ha nekem mondaná ezt a barátom, én elhagynám, akárhogy fájna. Egyrészt egy kapcsolat alapja a bizalom, és rendkívül rosszul viselném, ha azt feltételezné, hogy hazudok neki, másrészt még ha nem is lenne kifejezetten ellenjavalt számodra a fogamzásgátló tabletta, szerintem simán önzés azt elvárni egy férfinak, hogy a nő állítsa le a természetes ciklusát, és vigyen be folyamatosan szintetikus hormonokat a szervezetébe, és viselje ennek az egészségügyi következményeit azért, hogy neki ne kelljen "szenvednie" a gumival.
Jóval idősebb vagyok nálad, a harmadik párkapcsolatomban élek. Én sem szedhetnék fogamzásgátlót egészségügyi okokból, de egyébként sem akartam volna a kockázatai miatt.
A Páromnak is, és a két előző barátomnak is teljesen természetes volt, hogy (épp az én egészségemre való tekintettel) óvszerrel védekezünk, - még azelőtt, mielőtt elmondtam volna, hogy nem is szedhetnék tablettát. Szerintük egy megfelelő mérető, ultra vékony óvszernél minimális különbség van érzetre.
"Azt mondod, hogy szenvedsz velem gumival? Oké, én meg szevedek a hülyeséged miatt. Ne lássalak többé. Szia."
Ezt küldd el neki sms-ben. Ettől többet nem ér ez a gyökér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!