Nagyon fáj a torkom! Tantum Verde szopogatós tablettát használhatok? 11 hetes terhes vagyok.
szia!
Persze hogy használhatsz! Meg méz, tea, sok c-vitamin , negro cukorka (én a halványkék csomagolásút szeretem nagyon).Ha esetleg lázad lenne , akkor pedig első körben a vizes borogatást ajánlanám, ha nem csillapodik ugyanez+ fél algopyrin. Jobbulást! :)
Szia,
én patikában, vagy a dm-ben szoktam venni torokfájásra Dr. Theiss féle Krauterbonbons mit echinacea-t, röviden echinacia cukorkát és azt szoktam szopogatni. Nem túl olcsó, mert 1000.- körül van az ára, de nagyon finom, cukormentes és lágyan szaggatja fel a cuccost a torkodból, nem úgy mint a többi köptető. És még enyhe orrdugulásnál is használ. Csak arra kell vigyázni, hogy napi 5-6db-nál többet ne egyél meg, mert hasmenést okozhat.
Vagy ha jobban hiszel a népi gyógyászatban, akkor ajánlom még a hagymás tejet. Így undorítóan hangzik, de nem olyan szörnyű. Egy bögre tejet felmelegítesz, de nem forrásig, megpucolsz 1 közepes fej hagymát, 4felé vágod, bögrébe rakod és ráöntöd a meleg tejet, letakarod. Aztán hagyod olyan hőmérsékletre lehűlni, ahogy szereted a tejet inni, de inkább azért hagyd langyosan. A hagymát kidobod belőle, a tejet meg elkortyolod.
Jó egészséget és boldog baba várást kívánok!
en is igy jartam kb ennyi idos terhesen,es a haziorvosom azt mondta szedjek tantum verde szopogatos cukorkat...amikor mar nem is tudom hanyat elszopogattam(majdnem egy csomaggal)akkor olvastam,hogy nem szabad terhesseg alatt,abba is hagytam,igy marad a sok vitamin,mez,tea,fokhagyma...a hagyomanyos dolgok.kellemes babavarast:)
38 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!