Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon fáj a torkom! Tantum...

Nagyon fáj a torkom! Tantum Verde szopogatós tablettát használhatok? 11 hetes terhes vagyok.

Figyelt kérdés
2009. okt. 8. 14:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Persze hogy használhatsz! Meg méz, tea, sok c-vitamin , negro cukorka (én a halványkék csomagolásút szeretem nagyon).Ha esetleg lázad lenne , akkor pedig első körben a vizes borogatást ajánlanám, ha nem csillapodik ugyanez+ fél algopyrin. Jobbulást! :)

2009. okt. 8. 14:23
 2/7 anonim ***** válasza:
igen, vagy van a spray változata, én inkább azt használtam.
2009. okt. 8. 14:23
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Már megyek is főzni egy finom , meleg teát! :-)
2009. okt. 8. 14:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én az interspárban szoktam sajátmárkás c-vitamin pezsgőtablettát venni. Ha érzem, hogy kerülget valami nyavalya, olyat iszom, napi 3-4 pohárral, ideje sincs kialakulni a betegségnek. Ha mégis, gyorsan gyógyulok. Próbáld ki, kb 150 ft...
2009. okt. 8. 14:25
 5/7 anonim ***** válasza:
33%
Én ugy tudom hogy a tantum verdés cuccokra rá van irva h.terhesseg alatt nem ajánlott,de nem csak azért mert nem végeztek ilyen irányban teszteket,és ezért inkább ráirták.
2009. okt. 8. 15:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia,

én patikában, vagy a dm-ben szoktam venni torokfájásra Dr. Theiss féle Krauterbonbons mit echinacea-t, röviden echinacia cukorkát és azt szoktam szopogatni. Nem túl olcsó, mert 1000.- körül van az ára, de nagyon finom, cukormentes és lágyan szaggatja fel a cuccost a torkodból, nem úgy mint a többi köptető. És még enyhe orrdugulásnál is használ. Csak arra kell vigyázni, hogy napi 5-6db-nál többet ne egyél meg, mert hasmenést okozhat.

Vagy ha jobban hiszel a népi gyógyászatban, akkor ajánlom még a hagymás tejet. Így undorítóan hangzik, de nem olyan szörnyű. Egy bögre tejet felmelegítesz, de nem forrásig, megpucolsz 1 közepes fej hagymát, 4felé vágod, bögrébe rakod és ráöntöd a meleg tejet, letakarod. Aztán hagyod olyan hőmérsékletre lehűlni, ahogy szereted a tejet inni, de inkább azért hagyd langyosan. A hagymát kidobod belőle, a tejet meg elkortyolod.

Jó egészséget és boldog baba várást kívánok!

2009. okt. 8. 19:32
 7/7 anonim ***** válasza:

en is igy jartam kb ennyi idos terhesen,es a haziorvosom azt mondta szedjek tantum verde szopogatos cukorkat...amikor mar nem is tudom hanyat elszopogattam(majdnem egy csomaggal)akkor olvastam,hogy nem szabad terhesseg alatt,abba is hagytam,igy marad a sok vitamin,mez,tea,fokhagyma...a hagyomanyos dolgok.kellemes babavarast:)

38 hetes km.

2009. okt. 9. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!