Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tényleg ilyen magas a terhessé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen magas a terhesség kockázata?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szerdán kezdtem el a 9. levél Stodette nevű fogamzásgátló tabletta szedését. Minden nap ugyanakkor veszem be(este 7 óra), de pénteken elfelejtettem és csak szombat délelőtt fél 11kor vettem be. A tájékoztató azt írja, hogy akkor a legmagasabb a terhesség kockázata, ha a csomag megkezdését követő, vagy a kiürülését megelőző időszakban felejti el valaki bevenni a gyógyszert(12 óra elteltével). Továbbá még azt is írja, hogy ha a megelőző 7 napos időszakban közösülésre került sor, nem zárható ki a terhesség lehetősége.

Péntek délután szexeltünk a párommal, de ő nem élvezett belém. Szerintetek van miért aggódnom?

2010. jan. 24. 18:47
 1/6 anonim ***** válasza:
nemigazán van miért aggódnod sztem, de remélem a barátod csak most nem élvezett el benned és amúgy elszokott.
2010. jan. 24. 18:54
 2/6 anonim ***** válasza:

Nincs!

Szüleidnek szólj, hogy jön az unoka! :D:D:D:D:D:D

2010. jan. 24. 18:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem lesz gond.
2010. jan. 24. 18:56
 4/6 A kérdező kommentje:

Kedves első!Nyugi ;) csak most máshová akart :$:D

Második.. köszi:)

De akkor miért ijeszti meg ennyire az embert a tájékoztató? "Nem zárható ki a terhesség lehetősége"... meg pont az első hétben a legmagasabb a kockázat..:S:(

2010. jan. 24. 18:59
 5/6 A kérdező kommentje:

Jaj köszönöm...kicsit megnyugodtam:)

És akkor most elég lesz az egy hét amíg óvszerrel kell védekezni? Ugye emiatt nem borul fel az egész hónap?:S

2010. jan. 24. 19:01
 6/6 anonim válasza:
uhh...hányszor jártam már így...de ne parázz,nem lesz gáz.A tájékoztatók úgy vannak kitalálva,hogy jobb félni mint megiedni,meg ha valami gáz üt be mégis,akkor nem tudd őket hibáztatni,mert oda volt írva a legcsekélyebb veszély is...Persze ez nem mindenre igaz!!!Ugyhogy csak óvatosan!:)
2010. jan. 26. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!