Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A cerazette -t akkor is szedhetem, ha mar nem szoptatok? Véd akkor is? Vagy térjek át valamilyen kombinált tablettara?
Imádom ezeket a kérdéseket. Nincs nektek nőgyógyászotok?
Oké hogy ez egy ilyen kérdezős oldal, és bármikor szívesen elmondom a VÉLEMÉNYEM szinte bármiről, de ez mindig szubjektív. Komolyan az internetre bízzátok az ilyesmit? Úgy értem nem csak te, általában mindenki aki ilyesmiket kérdez itt.
De tudod mit, szerintem nem lesz tőle semmi bajod, de ha tévednék is, NEKEM akkor sem lesz tőle semmi bajom.
Valószínűleg akkor már kevés lesz.
Tudod a szoptatás már önmagában is fogamzásgátló: arra nem kell annyira rásegíteni.
Nőgyógyászt ettél már mostanában?
:D
Nekem elég bajom van, mégis miközben más kérdésekre tucatjával érkeznek a válaszok, erre négy óra alatt mindössze ketten válaszoltunk. És mindkét válasz lényegében a nőgyógyászt javasolta.
Kérlek próbáld megérteni hogy abszolút nem rosszindulatból írtam amit írtam. Ezen az oldalon lehet kb 17 az átlag életkor, egyszerűen nem gondolhatod komolyan hogy tőlünk vársz tanácsot egy ilyen kérdésben. Nagyon szívesen elmondom ha kérdik, hogy a hüvelykúpnak rossz az íze, vagy hogy a szopástól nem lehetsz terhes, de a cerazette (amiről fogalmam sincs mi az) hatásmechanizmusát igenis attól kellene megkérdezned aki felírta. Tényleg ha kapnál egy komolynak tűnő választ, még akkor is, honnan tudnád hogy nem egy 14 éves unatkozó troll az? Tényleg rábíznád a családtervezést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!