Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7 napos szünet alatt is rendesen véd a tabi?
IGEN.
És jó lenne, ha olvasni is tudnál.
Nekem a 4. napon szokott megjönni, de természetesen véd, szóval ne aggódj :)
És nem tudom, miért kell lehurrogni a kérdezőt, jobb, ha megkérdezi, mert aggódik, mintha utólag baj lesz belőle...
L,19
Azért, mert a tájékoztató is tudja, az orvos is tudja, és ezen a fórumon is hetente 2-szer van a kérdés, amit gondolom ki is írt neki vagy 8 példányban, mielőtt föltette volna itt.
Amúgy meg nem lehurrogtuk, csak szóltunk erről. Szerintem is helyes, hogy - ha már minderre képtelen/lusta volt - legalább itt megkérdezte.
Koszonom az értelmes valaszokat.
A lehurrogasrol meg annyir hogy: szlovakiai magyar vagyok, anyanyelvem a magyar, de ebben a sz....s orszagban minden szlovakul van, a betegtajekoztatot elolvastam, de azert nem 100 szazalekos meg a tudasom, foleg ilyen szaknyelvekben. Azert kerdeztem meg...nem szórakozásból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!