Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Teherbe eshet a barátnőm?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Garenjózsi kérdése:

Teherbe eshet a barátnőm? Elég komplikált a dolog, bővebben lent!

Figyelt kérdés
Már jó két éve szed fogamzásgátlót, eddig nem volt semmi probléma. Nem régiben beteg lett és antibiotikumot szedett 3 napig, ez alatt is szedte a gyógyszert! Kedd, szerda, csütortöki napon szedte be az antibiotikumot, de az utolsó szem fogamzásgátlót is. Azutan nem szedte egyiket sem mert nem kellett és a levél is elfogyott. A mai napon egyutt voltunk gumival, de nem volt kényelmes így levettük és úgy folytattuk a végen 5-10 percig. Nem mentem el benne direkt. Annyit még tudni kell, hogy a mai nap mrg vérzett, előreláthatólag a mai nap az utolsó. Ebben a felállásbab léphet-e fel terhesség. Az antibiotikum meggátolta-e teljes mértékben a fogamzásgátlót és hogy a menstruáció legvégén csináltuk? Köszönöm a válaszokat!
2014. okt. 14. 18:07
 1/2 anonim ***** válasza:

Valamennyi esély VAN, de nem sok. Viszont az a valamennyi esély sem figyelmen kívül hagyandó.

Elvileg a menzesznapok alatt szabad a szex gumi nélkül is, de én ezt annyira nem vállalnám be. Peteéréskor a legesélyesebb a teherbeesés, az viszont egy héttel azután van, hogy elmúlt a mensi.

Az előváladékban lévő ebihalacskák miatt semmiképp sem szabad gumi nélkül szexelni, még fél percig sem, nemhogy 5-10 percig.

Én elmennék egy tablettáért a nőgyógyászhoz, ami elvileg elhajtja a bébit, bár a barátnőd elég sok gyógyszert szedett mostanában, ezt azért említse meg a dokinak, ha úgy dönt, hogy elmegy hozzá, nehogy baja legyen. Ezt a tabit akció után két napon belül be kell szedni, és vannak lányok, akikre úgy hat, hogy egész nap idegesek lesznek, vagy levertek, esetleg rosszul is vannak tőlük, szóval vagy próbálj meg a kedvében járni vagy addig hagyd békén.

2014. okt. 14. 18:14
 2/2 anonim ***** válasza:
én mensi alatt még nem lettem terhes sosem. (volt, hogy bele is ment, ritkán csak).
2014. nov. 27. 04:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!