Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok fogamzásgátlót szedni. Más is van így?
Nem baj az.
Mi sem használunk csak ritkán gumit.
Amúgy is imádok a szájába élvezni! ;-)
Csináljátok ti is úgy.
Elősegítheti a trombózisra való hajlamot, ami végzetes lehet, de direkt ezért vannak a fogamzásgátló szedése előtt olyan vizsgálatok, amik kimutatják, hogy szedhetsz-e tablettát vagy sem.
Az utolsó kommentelő nyilvánvalóan reflexből elutasítja a tablettát, mert elvakult és tájékozatlan.
Hagyd ott a pasit, ezek szerint az ő élvezete előbbrevaló a te biztonságodnál...ez gáz, ne hagyd magad!
Bevállalhatod a megszakításost, de akkor állandóan csak parázni fogsz, az meg kinek hiányzik...esetleg megpróbálhatod a pesszáriumot, de az elég kényelmetlen. De szerintem ne is gondolkozz más fogamzásgátlási módszereken, itt a pasiddal van a baj!
Oké, hogy rögtön a pasi a p.cs... De embere válogatja, hogy kinek mi az oka rá, hogy megvitatásra dobja a témát..
Barátom javaslatára átrágtuk a dolgot, hónapokat gondolkodtam, végül rábólintottam, feliratta.
És ő nem egy p.cs, példának okáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!