Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Gumi óvszer használatnál ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gumi óvszer használatnál ti is azt érzitek, hogy ketté vágja a péniszeteket?

Figyelt kérdés
Ma kipróbáltam, óvszerben maszturbálni, már régebben is csináltm párszor, mert tudtam, hogy hiába utálom az óvszert meg kell tanulnom használni és tudnom kell "vele élni". De annyira utálom annyira szorít, hogy pár eret elnézve azt látom, hogy 2 perc és lerobban a helyéről. Most jutottam arra a szintre, hogy elgondolkoztam rajta, hogy lehet én rontok el valamit, de nem, nagyon sok oldalt elolvastam most és jól csinálom! Nincs valmi tippetek, hogy mit csináljak, hogy ne érezzem ezt?

2014. okt. 1. 23:48
1 2
 11/12 Láttál már,de mégse :) ***** válasza:

Szexshop és ott vannak különböző méretek.

Veszel párat,ami a legjobb,az lesz a nyerő.

2014. okt. 2. 22:59
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, úgylátszik megoldodott a probléma, nem talkoztam még más állófarkával hála isten és így a sajátom méretet teljesen normálisnak találltam.
2014. okt. 3. 06:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!