Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gumi óvszer használatnál ti is azt érzitek, hogy ketté vágja a péniszeteket?
Figyelt kérdés
Ma kipróbáltam, óvszerben maszturbálni, már régebben is csináltm párszor, mert tudtam, hogy hiába utálom az óvszert meg kell tanulnom használni és tudnom kell "vele élni". De annyira utálom annyira szorít, hogy pár eret elnézve azt látom, hogy 2 perc és lerobban a helyéről. Most jutottam arra a szintre, hogy elgondolkoztam rajta, hogy lehet én rontok el valamit, de nem, nagyon sok oldalt elolvastam most és jól csinálom! Nincs valmi tippetek, hogy mit csináljak, hogy ne érezzem ezt?2014. okt. 1. 23:48
1/12 Láttál már,de mégse :) válasza:
Vegyél nagyobbat.
2/12 anonim válasza:
Ne a farkadra húzd, hanem a kezedre.
3/12 anonim válasza:
Ha ennyire szorít akkor nem jó a méret.
4/12 A kérdező kommentje:
Térfogatra és hosszra is van külön? Honnan tudom, hogy a mostaninakbmilyen mérete volt? Ha a doboz nincs meg?
2014. okt. 2. 05:51
5/12 A kérdező kommentje:
Lehet a skin thin a probléma, fogalmam sincs régebben milyent probáltam.
2014. okt. 2. 06:10
7/12 anonim válasza:
milyen márkát próbáltál? barátom csak a durexet szereti. pl. a lifestyles őt is szorítja.
8/12 A kérdező kommentje:
A régebbiekre nem emlkészem a mostaninak corex vagy cormex vagy calami ilyesmi a neve (ha gépen lennék ki googliznám)
2014. okt. 2. 22:27
9/12 Láttál már,de mégse :) válasza:
Az véletlenül nem kínai? :D
10/12 A kérdező kommentje:
Nem, biztos, hogy nem és amúgy is az összes többi is kínai? De mit csináljak ? (közeledik a hétvége, amire nagy tervek vannak). Tényleg várok egy segítő választ, egy kis info. Egy wc papír gurigán nem fér át. A másik, mennyie normális a szorítás, kényelmetlenség vagy mi az a határ, amúgy a legurításnál is érzem, hogy probléma van, mert nem igazán gördül, feszül. (tudom, hogy kell felhelyezni ismét megjegyzem)
2014. okt. 2. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!