Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó technika lesz ez a magömlés késleltetésére?
a maszturbálást ne vidd túlzásba, mert a végén azlesz a bajod, h lelankad a fütykös aktus közben.
a fityma nem visszahúzása a makkra opedig nem a legjobb ötlet, mert az akkor oda begyűrődik és mindenféle kosz megy alá, amitől majd kapsz vmi gyulladást. ha ennyire ez a legnagyobb problémád, akkor metéltesd körül magad.
rengeteg dolog van a magömlés késleltetésére. Sajnos én is szenvedek emiatt, de gyakorlom néha. A légzés úgy vettem észre, hogy sokat segít. Mély, hasi légzéseket kell, főleg, ha az orgazmus közelébe érsz. Én ilyenkor jobban bírom visszatartani. Meg egy megértő, segítőkész partner. Szerencsére ez is megvan.
Amúgy sok hasznos technikát olvashatsz a neten, de figyelmedbe ajánlom a "A multiorgazmusos férfi" c. könyvet. Asszem 1600 Ft. körül van, ami tényleg nem sok érte.
Az első válaszolóval egyetértek.
Sok sikert!
A 17:36-os vok.
Nekem a légzés és a lovagló póz jött be + ne görcsölj, hogy hamar el fogsz menni. Menni fog, csak elég türelmes legyen a párod is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!