Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fogamzásgátlót szedtek, az mennyibe kerül és hány évesek vagytok?
Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 18:28
2/18 anonim válasza:
yasminelle
7000 FT 3 hónapra!
16 éves vagyok
3/18 RastaMama válasza:
regulon, egy havi 2600 azt hiszem. 25 vagyok.
de sztem ne ezek alapján válassz, ha esetleg ezt tervezed. bízd az orvosra, és hatóanyagokra, stb
6/18 anonim válasza:
Mercilon
kb 7500 Ft 3 hónapra
21/L
7/18 anonim válasza:
Yadine 7000/3hó,
ajánlom még a diane 35-öt,
mindenképpen mondd meg a dokinak hogy kis hormontartalmút írjon fel, mert az első tabim alatt 17kgot híztam 3hó alatt.
Ne jöjjön senki azzal, hogy a doki azt írja fel ami a legkedvezőbb számodra! Sok éve járok, több dokinál is voltam, két kérdésből ő nem fogja megállapítani, h mi a jó neked! Ahhoz vizsgálatok kellenek, de őszíntén: ki ment eddig ez ügyben vizsgálatokra?
Tehát a nőgyógyász azt írja fel neked amelyik gyógyszergyártóval szerződésben van. (bizonyos összeget kap ezért)22L
8/18 anonim válasza:
Volina,6600 ft 3 honapra és 20 vagyok
9/18 anonim válasza:
A Diane 35 nem jó, csak egy évig lehet szedni terápiás céllal(pl sok pattanás) és csak mellékhatásban fogamzásgátló! Nagyon magas a hormontartalma. Olyan a jó fogamzásgátló ami kb 7000 Ft körül van(3 havi). Mercilonos voltam.
10/18 anonim válasza:
a diane 35 nem is fogamzasgatlo. az csak egy mellekhatas. és csak fél évig szabad szedni. én yaz-t szedek, 10 euro egy honap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!