Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! Lehetséges? Nagyon félek
Figyelt kérdés
Ne nézzetek idiótának... tudom hogy nagyon sokan kérdeznek ilyet.. és meggondolatlan voltam tudom, de már nem tudok mit tenni. Szűz vagyok de tegnap este a barátommal pettingeltünk, és nagyon odafolyt. Aztán ujjazott és nem emlékszem mennyire volt olyan a keze.. mit tegyek?2014. szept. 28. 12:35
1/8 anonim válasza:
Nyomás 72 órás tabiért ,elég nagy a valószínűsége neki..
2/8 anonim válasza:
bezony, lehetéges. szerintem menj el esemény utániért,és a jövőben legyetek sokkal meggondoltabbak, a tablettát is max fél évente lehet, nem is véletlenül..
3/8 anonim válasza:
Tudom, hogy én vagyok a hülye, de fel nem tudom fogni, hogy a francba fordulhat elő a kérdésben vázolt helyzet.
4/8 A kérdező kommentje:
Hason feküdtem... a fenekemre (tehát a lyukhoz) élvezett de nagyon félek hogy befolyt...
2014. szept. 28. 13:23
5/8 anonim válasza:
van esély sajnos ...
vagy elmész nőgyógyászhoz MÉG MA!!!! és felíratazs 72órás tabit, vagy reménykedsz, hogy megjön a menstruációd.
6/8 A kérdező kommentje:
Csak holnap tudom :( szombat este volt szóval holnap délután még nem késő ugye?
2014. szept. 28. 15:28
7/8 anonim válasza:
hát ez elég necces, de van 72 órás tabi, siess!.
8/8 anonim válasza:
Javaslom, hogy dobd ki a pasidat, mert még egy ekkora ökör nincs a világon, aki direkt még beléd is tömködi az anyagot, hogy minél biztosabban terhes legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!