Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ez mással is elő szokott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mással is elő szokott fordulni? Teljesen normális?

Figyelt kérdés
Normális, ha szex közben mozog az óvszer a pasim péniszén? Nem csúszik le teljesen, csak előrébb pl, és meg kell igazítani. Ettől lehetek terhes? 18/L
2010. jan. 21. 11:23
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Megijedtem, veled még nem fordult elő? Gondoltam itt kapok némi segítséget. De tévedtem.
2010. jan. 21. 11:47
 12/16 anonim ***** válasza:

Mások is megijednek, de használják a fejüket...

Segítséget mihez kapnál? Megigazítani? Ha mocorog, annak 3 oka lehet:

1.- összeébb ment a farka

2.- nagy rá a gumi

3.- a farka is síkos

Ha lecsúszik, az feltűnik, és megálltok, gumicsere...

Ahhoz h úgy legyél terhes, ahogy te elképzelted, az kéne hogy ne legyél savas, és több "szerencse" az ondóknak, mint az ötöslottó nyertesének...

2010. jan. 21. 11:54
 13/16 anonim ***** válasza:
Tudod, azért vannak a barátok, barátnők.. a pasid is ilyen ijedős? Egyébként meg szerintem én próbáltam segíteni, az más, hogy ilyne kérsénél nem látod meg ezt... amúgy meg ne várj ezen az oldalon teljes megértést és segítőkészséget, pláne nem ilyen problémákra.. már bocsi.
2010. jan. 21. 11:55
 14/16 A kérdező kommentje:
Igen a pasim is ilyen ijedős, mert neki most volt az első. Azért is ijedtem meg én is, gondoltam tapasztalatlan, és talán rosszul húzta fel az óvszert! Köszi a segítséget
2010. jan. 21. 12:01
 15/16 anonim ***** válasza:
Vegyetek kisebb gumit, lehet túl nagyot használtok. Amúgy amíg nem csúszott le teljesen róla, nem valószínű hogy terhes leszel. Megjegyzem igen, általában lejjebb csúszik kicsit, de ezen nem kell meglepődni, hisz ki-be csúszkál...
2010. jan. 21. 14:37
 16/16 anonim ***** válasza:

ma 11:55” amúgy meg ne várj ezen az oldalon teljes megértést és segítőkészséget”

A valaszolonak ezzel a velemenyevel tokeletesen egyet ertek. Attol elteroen, hogy ez az oldal annak van, hogy aki nem tud vamait az megkerdezze, es valaszt kapjon ra, sokan teszik az esziket, hogy"hu de okos vagyok"-mar bocsanat, tisztelet a kivetel.

2010. jan. 21. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!