Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Volt már hogy valakinél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már hogy valakinél előfprdult, hogy szedi a tablettat és még is teherbe esett?

Figyelt kérdés
2014. szept. 25. 12:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen, minap olvastam olyan torteneteket, hogy a csaj csak aktus napjan szedte a tabletat es csodalkozott, hogy teherbe esett. Meg volt olyan is, hogy a csajnak elkezdett fajni a gyomra a tabletatot, ezert az udvarias parja, felajanlotta, hogy inkabb szedi o es ertetlenul mentek a dokihoz, hogy miert terhes az asszony :D
2014. szept. 25. 12:40
 2/10 anonim ***** válasza:
Tele van a GYK olyan nőkkel, akik "rendesen" szedték a tablettájukat és mégis teherbe estek. -.-
2014. szept. 25. 12:42
 3/10 anonim ***** válasza:

Komolyra fordítva a szót, igen, előfordul ilyen is, létezik ilyen, bár nem jellemző.

Éppen ezért is mondják, hogy nincs 100%-osan biztonságos védekezés. Még a gumi+tabi együtt sem tudja 100%-osan kizárni a terhességet.

Más meg se gumi, se tabi és nem esik teherbe, szóval minden létezik.

2014. szept. 25. 12:48
 4/10 A kérdező kommentje:

2.kérdező...szerinted én tobb mint 500000kérdésbol megfogom találni a kedvemre valo választ? azért kérdeztem rá hogy normális választ kapjak,ha tudnam a választ szerinted megkérdeztem volna?!:D ;)

1.kérdező hát vannak egy csöppet beteg emberek..csodalkoznak a dolgokon aztan sajat maguk csinálják a problémát .:D

2014. szept. 25. 12:50
 5/10 A kérdező kommentje:
3.kérdező.. hát igen,én szedem a tablettát emellett védekezünk óvszerrel is..fő a biztonság de azért mindenkiben minden aktus után ott a félelem hogy hátha...:-)
2014. szept. 25. 12:51
 6/10 anonim ***** válasza:

Igen, 5000 kérdésből illene találni néhányat, amelyik pont erre ad választ, főleg úgy, hogy naponta 20x kiírnak egy ilyen kérdést. (keress rá kulcsszavakkal és egy csomó találat lesz arra, hogy tablettával védekeztem, mégis terhes vagyok)

Igen, ahogy az előttem lévő is írta: nincs 100 százalékos módszer, de! Ha tabletta + óvszer kombónál a teherbeeséstől félsz, akkor valami nagyon nincs rendben. Vagy nem vagy kellőképpen tájékozott, vagy túl sok hülyeséget/hazugságot olvastál (mert nekem senki se mondja,hogy 2-3 féle módszerrel védekezik és mégis terhes lesz)

Szóval, nyugodj meg, és élvezd a szexet, mert ha rendesen veszed be/használod a tabit és az óvszert, akkor nincs esély a terhességre!

Amúgy hány éves vagy?

2014. szept. 25. 13:05
 7/10 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

itt bogarász

napi 5-6 kérdés van ebben a témában amit kiírtál .....

2014. szept. 25. 13:48
 8/10 A kérdező kommentje:
köszi mindenki.:) 18vagyok.
2014. szept. 25. 20:11
 9/10 mi a fene ***** válasza:
ELŐFORDUL PL. HASMENÉS ESETÉN, V. VALAMILYEN gyógyszer gyengitheti a tabi hatását. ilyenkor ajánlatos az óvszer.
2014. szept. 27. 14:08
 10/10 anonim válasza:
Igen, így fogant az egyik unokatestvérem. (Nem tervezett, harmadik gyerekként.) Ahogy az előző hozzászóló írta, bizonyos gyógyszerek és vitaminok gyengítik a fogamzásgátlók hatását.
2014. szept. 30. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!