Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Help! Fogamzasgatlot szedők,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Help! Fogamzasgatlot szedők, van meg valakinel hasonlo?

Figyelt kérdés

Arrol lenne szó,hogy kb 1eve szedem a janger nevu tabit,es igyis a ciklusom kozepen alhasi görcseim vannak (kicsit olyan mint mikor menstrualok) ez kb 2-3-4 napig tart el...kicsit zavaro

Szerintem peteéresröl van szoo,de akk.nemertem fogamzasgatloval is?!?

Egyéb ötlete vkinek??:/ milehet ez?

2013. jún. 13. 20:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen nyugi ez nekem is szokott lenni:) ezzel jár. 25F
2013. jún. 13. 20:15
 2/7 anonim ***** válasza:

Én ki is szőrösödtem tőle..

Csubakkané

2013. jún. 13. 20:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Hirtelen jégernek olvastam. Izé Az nem lehet hogy attól van hogy ilyenkor a hüvelyfalról válik le valami?
2013. jún. 13. 20:18
 4/7 A kérdező kommentje:

Első 2marha vicces hahahah-.-

3.-amugx nemtudom..mi válhatna le?!

2013. jún. 13. 20:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Ezt én is érzem, de biztos nem peteérés, mert egyrészt fogamzásgátló szedése mellett nincs peteérés, ez a lényege, másrészt tudom milyen érzés, mikor nekem pé-m van, és nem ilyen.Nem tudom mi ez igazából.
2013. jún. 13. 20:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Ilyenkor nem vastagodik meg a méh vagy a hüvely fala ami leválhat? Nem tudom életembe nem menstruáltam még nem akarok okoskodni mert fiú vagyok.
2013. jún. 13. 20:48
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha nem akarsz okosodni, akkor mégis minek teszed? Komolyan nem értem miért szólsz hozzá, ha nem vagy kompetens a témában.

Kérdező:

1. Vagy tényleg peteérésed van, de az mondjuk kellemetlen, mert akkor értelem szerűen teherbe is eshetsz.

2. A fogamzásgátló mellékhatása a görcsölés.

3. A fogamzásgátlótól független probléma, pl. fertőzés, méhgyulladás stb.

Érdemes lenne elmenni orvoshoz, és mondjuk a ciklus közepén UH-t csináltatni. Akkor látja, hogy van-e érett tüsző vagy nem.

Addig meg nem ártana óvszerrel védekezni, ha nem akarsz gyereket.

2013. jún. 14. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!