Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb 3 hónapja vettem be egy 72 órást. Ma is kiszakadt a gumi vehetek be újra?
Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 20:10
2/11 anonim válasza:
Ha már elsikerült szopogatnod az előzőt persze ! :)
3/11 anonim válasza:
Ti statisztika szerint vagy a viág legpechesebb párja vagytok, vagy a világ leghüly*bbjei.
Egyik se túl szerencsés.
Vedd, ha muszáj, de akkor egy évig nem vehetsz be újra...
4/11 A kérdező kommentje:
nem tudtok normálisan válaszolni?
2010. jan. 19. 20:23
5/11 anonim válasza:
Tökmindegy,hogy beveheted-e,nem? Be kell venned, ha nem akarsz abortuszt. Amúgy inkább szedj fogamzásgátlót szerintem. Az nem szakad. :D
6/11 anonim válasza:
Lehet ideje lenne megtanulni az óvszer helyes használatát
8/11 anonim válasza:
20 év alatt egyszer sem sikerült óvszert elszakítani.
Vagy valami rettentő gagyit vesztek, vagy bénák vagytok.
9/11 anonim válasza:
Nálam volt hogy 2-3 hónapig havi 1tabi becsúszott,mert nálunk is volt ilyen gumiszakadás.De a 2 v. 3-ik után(már nem emlékszem, teljesen felborultak a hormonjaim és 1 hónapig fájt a mellem,de nem lettem terhes.Azóta kerülöm és inkább jobban vigyázok.Nem egészséges,de ha muszáj akkor vedd be. De ha még pár évig nem akarsz gyereket,akkor inkább fogamzásgátlót szedj,mint gumit, ha ilyen szerencsétlenül alakul néha-néha.
10/11 anonim válasza:
Nem feltétlen vagy béna vagy szerencsétlen.Volt,hogy így jártam de az tényleg gáz volt.' nap alatt 2 szakadt...tabi mellett tehát nem volt gáz.Pedig óvszerrel sose spórolok. Az első szakadás óta szedek tabit mert a legjobb óvszerben sem bízok és görcsösen izgultam ha azt használtunk tehát rossz volt
A jó tanács:Mivel az esemény utáni tabit úgyis orvos írja fel,ezért ha mész hozzá meg is tudod kérdezni.Értelme,és biztos választ kapsz tőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!