Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan védekezzünk így?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan védekezzünk így?

Figyelt kérdés

A férjem nem bírja el a gumit. Ez nem hisztéria a részéről, egyszerűen nem találni megfelelő méretet, ami nem szorítja el, merevedési gondokat okozott neki, ami a szexuális életünkre is kihatott. Rövid a fitymafékje, amit operálni nem muszáj, de ez is okozza a kellemetlenségeket, az urológus is a tabit ajánlotta.

Nekem viszont nem jött be a gyógyszer, amit szedtem. Majd' leszakadtak a melleim, olyan fájás volt bennük, és ami még rosszabb: az egyébként elég heves libidóm a minimumra csökkent, és az orgazmus érzése is negyedére csökkent.

Spirált nem akarok, nagyon rosszat hallottam róla, és nem is ajánlják olyannak, aki még nem szült. A pesszárium körülményesnek tűnik...

25N

2014. szept. 14. 18:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Akkor válts fogamzásgátlót, mert nem mindegyik ugyanúgy hat a szervezetedre.
2014. szept. 14. 18:54
 2/9 anonim ***** válasza:
Nőgyógyászoddal beszéld meg, ott meg lehet találni a megfelelő védekezési módot, és jó tanácsot is tud adni.
2014. szept. 14. 19:03
 3/9 A kérdező kommentje:
Mindennemű vérvétel nélkül írta fel a doki. Iamnát szedtem. Mit tudnátok ajánlani, ami bejött?
2014. szept. 14. 19:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Válts orvost is, ne csak gyógyszert
2014. szept. 14. 20:14
 5/9 anonim ***** válasza:

A férjed menjen el szexshopba,ott tutira talál rávaló óvszert, mert ott rengeteg féle méretben kapható.

Ja és a fitymafék rövidségét mindenképp műteni kell.

2014. szept. 14. 20:48
 6/9 anonim ***** válasza:

Hüvelygyűrű?

Egyszerűbb és kényelmesebb mint az ember gondolná.

2014. szept. 14. 22:26
 7/9 A kérdező kommentje:

Az urológus azt mondta, nem muszáj emiatt eltávolítani a fitymáját, és párom sem akarja.

Próbáltunk mi már ezerféle gumit, egy sem jó, és nem tudja benne élvezni a szexet, mindig bepuhul. Enélkül nincs gond.

A hüvelygyűrű nekem idegesítőnek tűnik, megpróbálkozni sem szeretnék vele. Orvost meg örömmel váltanék, ha lenne egy normális is a közelben. Lehet válogatni: majdnem mind alkoholista vagy idegbeteg.

2014. szept. 15. 10:58
 8/9 anonim ***** válasza:

Próbáld ki a hüvelygyűrűt, más ötlet nincs. Vagy a párod legyen képes a farkára gumit húzni.

Vagy próbáljátok a megszakítást.

2014. szept. 15. 14:04
 9/9 A kérdező kommentje:
Ez nála nem olyan dolog, mint a legtöbb férfinél. Komoly fájdalmat okoz neki a gumi viselése, de már legtöbbször a felhúzása sem megy fájdalmas felszisszenések nélkül... Úgy nekikezdeni szexnek, hogy kínlódik valaki, hát nagyon hangulatos.
2014. szept. 15. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!