Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan védekezzünk így?
A férjem nem bírja el a gumit. Ez nem hisztéria a részéről, egyszerűen nem találni megfelelő méretet, ami nem szorítja el, merevedési gondokat okozott neki, ami a szexuális életünkre is kihatott. Rövid a fitymafékje, amit operálni nem muszáj, de ez is okozza a kellemetlenségeket, az urológus is a tabit ajánlotta.
Nekem viszont nem jött be a gyógyszer, amit szedtem. Majd' leszakadtak a melleim, olyan fájás volt bennük, és ami még rosszabb: az egyébként elég heves libidóm a minimumra csökkent, és az orgazmus érzése is negyedére csökkent.
Spirált nem akarok, nagyon rosszat hallottam róla, és nem is ajánlják olyannak, aki még nem szült. A pesszárium körülményesnek tűnik...
25N
A férjed menjen el szexshopba,ott tutira talál rávaló óvszert, mert ott rengeteg féle méretben kapható.
Ja és a fitymafék rövidségét mindenképp műteni kell.
Hüvelygyűrű?
Egyszerűbb és kényelmesebb mint az ember gondolná.
Az urológus azt mondta, nem muszáj emiatt eltávolítani a fitymáját, és párom sem akarja.
Próbáltunk mi már ezerféle gumit, egy sem jó, és nem tudja benne élvezni a szexet, mindig bepuhul. Enélkül nincs gond.
A hüvelygyűrű nekem idegesítőnek tűnik, megpróbálkozni sem szeretnék vele. Orvost meg örömmel váltanék, ha lenne egy normális is a közelben. Lehet válogatni: majdnem mind alkoholista vagy idegbeteg.
Próbáld ki a hüvelygyűrűt, más ötlet nincs. Vagy a párod legyen képes a farkára gumit húzni.
Vagy próbáljátok a megszakítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!