Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Gestomix fogamzásgátlóról...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gestomix fogamzásgátlóról tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 10:58
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem ilyet szedtem, így nem tudom jó e vagy nem. De ha a dokid ezt írta fel neked akkor biztos ez is hatásos a nem kívánt terhességre. Leginkább úgy fogod megtudni ha elkezded szedni. A tájékoztatóját olvasd el és ha valami nem tiszta kérdezd meg.
2010. jan. 19. 11:21
 2/10 A kérdező kommentje:
Már szedem, de a mellékhatásokra lettem volna kiváncsi.
2010. jan. 19. 11:27
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Olvasd el a tájékoztatót, bele van írva, hogy mik lehetnek esetleges mellékhatások, valamint sok okos dolog még...
2010. jan. 19. 12:31
 4/10 anonim ***** válasza:

Amúgy pár tucatnyian már kérdeztek erről a készítményről, gondolom keresőt nem szoktál használni, se kérdés föltevésekor fölugró válaszokat elolvasni.

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=Gestomix&sbm..

2010. jan. 19. 12:32
 5/10 anonim ***** válasza:
Én 4 hónapja szedem.Az első hónapban fájtak a melleim, hányingerem is volt, picit híztam is, valamint az első 7 napon szünetben erősen véreztem.De amásodik hónapban már elmúltak ezek a mellékhatások a vérzés is jóval kevesebb lett, görcseim pl. teljesen elmúltak!:)
2010. jan. 19. 14:40
 6/10 A kérdező kommentje:

kedves 12.31-es!

42 éves vagyok gondolom van már annyi eszem ,hogy elolvasom, de szerintem a válaszod alapján a tojáshéj még rendesen a seggeden van és nagyon okos akarsz lenni.A betegtájékoztatóban más emberek tpasztalatai nincsennek leírva .Te kis buta . Lehet, hogy még nem is menstruálsz csak osztod az észt ???

2010. jan. 21. 10:35
 7/10 anonim válasza:
Én 4 hónapja szedem ezt a gyógyszert, az első hónapban volt egy kis barnázás, de ezen kívül semmi gond nem volt vele, és azóta napra pontosan 28 napra mindig megjön.
2010. máj. 4. 11:55
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Tény, nem menstruálok, de soha nem is fogok, mert férfi vagyok. De ha előbb elolvastad volna a linket és utána pampogsz, talán nem tűnsz ennyire "kevésbé" 40-esnek.
2010. máj. 5. 08:04
 9/10 A kérdező kommentje:
Apukám felébredtél? Elég ciki ha női oldalon élvezkedsz:-)
2010. máj. 12. 17:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Szia ! Most látom ,hogy Te is 42 éves vagy.nekem ma írta a doki fel a Gestomixet.Neked bevált azóta,mit tudsz róla mondani?
2010. nov. 19. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!