Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek nem jön meg és nem is fáj a hasa, mi lehet az oka?
Első körben nyugodjatok meg.
Mindig védekeztetek, nem szakadt ki az óvszer, akkor semmi ok az aggodalomra.
Ha túlpörgetitek a dolgot többet is késhet.
Max ha annyira paráztok vegyetek egy terhességi tesztet patikába kb. 1000 Ft
Ja és minden pár életében legalább 2x elő fordul a terhesség miatti parázás. :)
Szóval nyugi mi is paráztunk, de megjött a Mikulás bár kicsit késlekedett :D
Minél több idegeskedés=annál több "késés"
Szia!
Ha az óvszert helyesen használtátok, nem volt elszakadva, akkor nincs probléma. Ne izguljatok rajta! A késést pedig több minden is okozhatja: szedett erős gyógyszereket barátnőd? Nem stresszelt valamin mostanában? (A terhességen kívül, erre nyilván most parázott rá)
Vegyetek mély lélegzetet, és ne idegeskedjetek. Sportoljatok valamit (nekem segít enyhíteni a görcsöket, illetve segít ellazulni is - plusz talán elősegíti a mikulást. :) )
Ne idegeskedjetek, felesleges. Ha megtörtént a "baj", azon nem tudtok változtatni. De szerintem itt csak idegességről van szó. Barátnőd 17 éves, még simán rosszalkodhatnak neki a hormonjai, még nem állt be teljesen a menstruációja. (nekem 13 éves koromtól kezdve 18 éves koromig napra pontos volt, aztán jött egy jó kis hormonzavar, és össze-vissza lett. Most kezd újra beállni - 20+ éves vagyok. )
Ha a jövőben még biztosabbak akartok lenni, akkor ne élvezz el a barátnődben, így biztosan kizárhattok mindent! Használjatok vastagabb Durex-óvszert (spermium ölő van rajta).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!