Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ugye már nem érhet meglepetés?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye már nem érhet meglepetés?

Figyelt kérdés

2 hete szedek fogamzásgátlót, minden este időben veszem be! A barátommal most voltunk együtt gumi nélkül először, és belém élvezett... Ugye hihetek a betegtájékoztatónak, ami azt írja hogy az első szemtől védett vagyok? 2 hét után már igaz teljes a védettség? Akkor is ha mondjuk 2-3 este a tabi bevétele után fél-1 órával iszok egy kis alkoholt (bor ilyesmi)?

Köszönöm szépen előre is a válaszokat!:)

2010. jan. 18. 21:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Azert mondta mert gondolom a DM-es tesztek jo szarok es mivel neked nem kell mivel a tabi muködött ezert neked jo a szar is :) kis szarkazmus.
2010. jan. 21. 00:03
 12/15 A kérdező kommentje:
Jah jól van értem már...:D Nincs sok tapasztalatom a tesztekről, szerencsére.:D
2010. jan. 21. 10:16
 13/15 anonim ***** válasza:

azért nem mondanám h az alkohol nincs rá hatással. Ugyanis a TÚLZOTT alkoholfogyasztás csökkentheti a hatást.

Én vártam volna 3-4 hetet biztos ami biztos.

Reméljük h használ a fogigátló...

Milyet szedsz?

2010. jan. 21. 17:21
 14/15 anonim ***** válasza:
nem lesz semmi gond, feleslegesen aggódsz :) én már az 5. napon szexeltem, igaz akkor nem ment el bennem, de mégsem lett gáz, doki is mondta, hogy a legtöbb mai tabletta már rögtön véd. szóval nyugi:)
2010. jan. 21. 20:15
 15/15 A kérdező kommentje:
17:21!!! Volinát szedek
2010. jan. 21. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!