Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Az alkohol csökkenti a fogamzá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alkohol csökkenti a fogamzásgátló hatását?

Figyelt kérdés
Egy hónapja szedem a Lyndinette elnevezésű gyógyszert. Nem hagytam ki egy tabit sem. Viszont két napja a barátnőimmel elmentünk szórakozni és ittam egyetlen egy pohár koktélt (azt sem nevezném erősnek), viszont ma lefeküdtem a párommal (Először óvszer nélkül) és felmerült bennem a kétely, mi van ha az alkohol hatására gyengült a tabi hatása, előfordulhat ez? Netán tapasztalat valaki?
2010. jan. 18. 20:59
 1/3 anonim ***** válasza:
nem gyengíti a hatását, de arra figyelj, h minimum 2óra teljen el a tabi bevétele és az alkoholfogyasztás között. Mert ha előtte iszod bekavar a felszívódásban. HA több telik el ivás és bevétel között,akkor meg még jobb. Csak ne hányj..ha lehet:)
2010. jan. 18. 21:07
 2/3 anonim ***** válasza:

nem hiszem hogy gyengítené, soha nem hallottam.

sztem ne agyalj ezen!! a legrosszabb ha feleslegesen izgulsz

bár én ezt a nőgyógyászomtól kérdezném meg inkább:)

2010. jan. 18. 21:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem azt írná a tájékoztató. Én buli előtt figyelek h 3-4 órával a tervezett alkoholfogyasztás előtt vegyem be. Addigra tuti felszívódik és nem befolyásolja semmi.
2010. jan. 18. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!