Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan várható el hogy a barátom fizesse legalább a felét a fogamzásgátlómnak?
Én csak 17 éves vagyok, tanulok. Ő 20 éves, dolgozik, tehát van fizetése. Kb másfél éve fizetem én a gyógyszert, illetve anyukám. 9 ezer forint. Tudom hogy nem sok, de anyukámmal nem élünk valami fényűző életet, és előfordult már, hogy csak spórolt pénzből tudtuk megvenni. Barátomnak ilyen téren nincsenek anyagi gondjai, tehát gondoltam megkérem hogy legalább a felét fizesse, ha már ő is "élvezi a hasznát" mert miatta lett felírva mert óvszert nem hajlandó húzni. Csak nem tudom hogy mennyire jogos ez. Nálatok hogyan működik ez?
És hogyan utaljak rá hogy jó lenne ha beszállna? Nem szeretném így nyíltan megmondani neki mert kicsit megalázó lenne hogy 3havonta kell és mégse nagyon tudja megvenni anyum...
Szerintem ez teljesen jogos,sőt!Beszéld ezt meg vele,biztosan megérti majd.
Bár én pl azt sem értem,hogy miért nem állja ő ennek a költségét.Mert ahogy te is írtad,te nem keresel még.
Pl az én barátom sem szereti az óvszert és sokáig nem is védekeztünk,de mivel már volt rá eset,hogy többször késett a havim,rávette magát.
ha 18 leszel akkor majd válalhatsz diákmunkát am
amúgy ez elég gáz. nem anyudnak kéne fizetni hanem a barátodnak. Nálunk is ugyan ez volt. Gumival nem volt hajlandó, de a tabit meg nem fizette. Pedig ö 200k-t keresett én meg kb 30-at.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!