Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Terhes vagy nem terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes vagy nem terhes?

Figyelt kérdés

Megkellett volna jönnie a menszeszemnek multhéten és és úgy voltam vele hogy késik !!!A barátomamal lefeküdtünk de védekeztünk minden alkalommal és még amikor elment akkor meg is néztük hogy kiszakadt e de semmi !!De viszont ma reggel megnyomkodtam a mellemet és ilyen fehér folyadék szerű jött ki belőle amitől nagyon parázok!!!Elég fiatal vagyok még a terhességhez ezért nem szeretnék teherbe esni !!A mellemből való folyadék csak a terhesség jele? Vagy más jel is lehet pl:vmilyen betegség?

előre is köszönöm :(

2010. jan. 18. 13:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A melledből jövő folyadék rák is lehet, végeztél önvizsgálatot? Hirtelen ez jutott eszembe, ha védekeztetek, terhes nem lehetsz. A sokáig fennáll a dolog, akkor menj dokihoz.
2010. jan. 18. 13:33
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem nem végeztem !Ma fogok venni terhességi tesztet..amitől félek mert a teherbeesés és a rák is rossz ilyen fiatalon:(
2010. jan. 18. 13:35
 3/12 anonim ***** válasza:
Első vagyok, itt véres váladékozást ír, azért linkelem, hogy megnyugodj, de azért ha tényleg nem javul, menj dokihoz.
2010. jan. 18. 13:35
 4/12 anonim ***** válasza:

Bazz, link lemaradt:

[link]

2010. jan. 18. 13:36
 5/12 anonim ***** válasza:
Terhes tuti nem vagy, rákra is kb 10% esélyed van, de azért olvasd el, nézd meg magad, aztán doki, ha nem múlik. Megint első voltam.
2010. jan. 18. 13:36
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat !

De viszont menstruáció tüneteim vannak:görcsölök és érzékenyek a melleim is meg barnás folyásom van !

2010. jan. 18. 13:39
 7/12 anonim ***** válasza:
Első:) Én mondtam, hogy nem vagy terhes, inkább a mell, ami engem megijesztene. Szóval inkább arra keresgélj valamit, gugli hátha dob, lehet csak valami egyszerű hülyeség, de nem árt nem félvállról venni:)
2010. jan. 18. 13:45
 8/12 A kérdező kommentje:

Megvettem a tesztet és negatív lett!!!!!!!

De akkor még mindíg nem értem :(

2010. jan. 18. 15:50
 9/12 anonim ***** válasza:
A túl magas prolaktin szint okozhat ilyen tejszerű csordogálást. javaslom nézesd meg a hormonszinted!!
2010. jan. 18. 15:59
 10/12 anonim ***** válasza:

ömmm, bocsi, de ezek mind lehetnek terhesség tüneti. a menzesz szerű görcsök, meg a barnázás is, és a fehér folyadék a mellből.

a tesztet meg ébredés után kell elvégezni, az aktustól számított min 12 nap múlva, de ajánlott mégegyet csinálni utána.

ha mindent jól csináltál, akkor viszont menj nőgyógyáűszhoz, mertha nem terhes vagy, de ilyen tüneteid vannak, az gáz.

2010. jan. 18. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!