Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes?
A ciklusod 33-34 napos, ez azt jelenti, hogy a peteérésed a 19-20. napon van. Az együttlét a 16-17. napon volt, tehát 2-4 nappal a peteérés előtt, azaz a legtermékenyebb időszakodban!
Ha beléd élvezett, akkor kb 30% az esély a teherbeesésre így!
A kérdésben azt írtad, miután elmúlt, a 9. napon... én ezt úgy értelmeztem, menses után 9 nappal...
Ha a menzesz első napjától számolva voltatok a 9. napon együtt, akkor "csak" a spontán peteéréssel kell számolnod, ami ritka ugyan, de a pakliban benne van... erre viszont így nem lehet százalékos arányt mondani.
A dátumokon meg én siklottam át...
Szóval, ha nem volt spontán peteérésed, és a tabi után minden helyreállt, akkor nincs esély terhességre, addig nem élnek túl a spermiumok odabent sem. Bár kérdés, hogy esetleg a múltkori esemény utáni hogy kavarta be a ciklusodat. Emiatt akár most lehet korábban is peteérésed a megszokottnál...
De ha valami miatt történt spontán peteérés, akkor továbbra is a 30% esély áll fenn. A spontán peteérés esélye egy nőnél igen alacsony, de nem kizárható!
Ilyenkor jó, ha ismered a testedet, mert a peteérésnek is vannak tünetei!
Itt az első 4 pontban megtalálod ezeket... de két nappal később már nem tudod ezeket figyelni, akkor kellett volna... illetve azóta folyamatosan 5 napig! Ezért lenne érdemes minden nőnek menzesznaptárat vezetni, még akkor is, ha nincs hőmérséklet mérés... a méhnyakváladék állaga, és a méhszáj állapota sok mindent elárul. Ezek a tünetek spontán peteérésnél is ugyanígy megvannak:
De ha nincs is spontán peteérés, a múltkori eseményutáni miatt nem lehet semmi biztosat mondani, mindenkinek máshogy reagál rá a hormonháztartása!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!