Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Antibiotikumot szedek a fogamzasgatlom mellett! Tegnap kezdtem el, lehet ebbol problema a vedetsegnel? Koszonom.
Gondolom, a dokinak aki felírta, jelezted, hogy fogamzásgátlót szedsz, és olyat kérsz, ami mellett szedhető... én legalábbis anno mindig szóltam. Ugyanis vannak olyanok, amik nyugodtan szedhetők mellette...
Ha meg arra a konkrét betegségre nem volt olyan, akkor a doki megmondta, hogy emellett kiegészítő védekezés kell. Így bevallom, nem értem ezeket a kérdéseket...
Ha meg nem jelezted (ami elég nagy felelőtlenség), akkor hívd fel, és kérdezz rá! Vagy akár a nőgyógyászodtól. Gondolom, megbízhatóbb választ fogsz kapni a kérdésedre, mint itt bárkitől!
a zinnat-ra rá van írva, hogy csökkenti az antibébi tabletta hatását. hatóanyaga pedig cefuroxim-axetil, és még azt írja, hogy a cefalosporinok csoportjába tartozó gyógyszer.
hugyúti és bőrgyógyi valamint felsőlégúti bajokra írják fel.
én biztosan alkalmaznék valami kiegészítő módszert erre az időszakra, biztos ami tuti alapon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!