Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan elfogy a fogamzásgátló tablettám. Hogy szerezzem be?
Figyelt kérdés
Mivel Budapesten (az állandó lakcímem nem Pes) tanulok hétfőtől péntekig nincs időm elmenni. Arra gondoltam, hogy hétvégén a lakóhelyemen íratok fel gyógyszert az ügyeleten. Felírja a doki vagy esélytelen..?2014. aug. 28. 08:02
1/13 anonim válasza:
Háziorvosnál, vagy nőgyógyásznál próbálkozz, az ügyeleten csak esemény utánit lehet kérni.
2/13 anonim válasza:
nem a szerelem, szex kategóriánál.
3/13 anonim válasza:
Nincs olyan papírod amit a nődokid írt és ami alapján egy pesti orvos felírhatná a tablettát? Pl a sulidnak kell legyen orvosa. Egy próbát megér.
4/13 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy az állandó lakcímem nem Pest. Ezért a dokik szóba sem állnak velem, azt mondják hogy nem tehetnek semmit csak ha sürgősségi esetről van szó.
2014. aug. 28. 08:28
5/13 anonim válasza:
De csak van vmi bejelentett tartózkodási lakhelyed. Koli, albérlet... Az én évfolyamtársaim az iskolaorvoshoz jártak.
6/13 anonim válasza:
Mivel az időd nagyobb részét Pesten töltöd, nem lenne egyszerűbb átkérned magad egy ottani háziorvoshoz? Egyébként is ha valami bajod lesz hét közben, akkor ott tudsz elmenni dokihoz.
7/13 anonim válasza:
A lakcímedtől függetlenül mehetsz nőgyógyászhoz magánrendelésre, ha viszed a korábbi vizsgálati papírokat lehet felírja, bár lehet ő is elküldene előbb vérvételre. Meg az nem ingyenes. Viszont az egyetemeknek szokott ingyenes orvosi ügyeltük lenni a diákok részére, kérdezősködj ott.
8/13 anonim válasza:
Ez hülyeség már ne is haragudj. Mikor suli miatt felköltöztem Pestre egy félévig nekem se volt itt lakcímem csak 300 km arrébb állandó. Aztán lett ideiglenes, de a vidéki állandó címemmel is tudtam nőgyógyászhoz menni. Fogamzásgátlót is írt fel illetve a rákszűrést is megcsinálta. Annyi dolgom volt, hogy bementem a kerületi sztk-ba (amelyikhez közel lakom) és kértem időpontot. Mivel vidéki címem van és nem akut panasszal mentem, ezért 2 héttel későbbre kaptam. Kerületi valószínűleg hamarabb is kap (a honlapjuk szerint). Tehát nem lehetetlen. Nőgyógyász terén szabad orvosválasztás van. Oda mégy, aki szimpatikus és akinél van időpont.
9/13 A kérdező kommentje:
Nincs bejelentett. Igen iskolaorvos van, ha beteg vagyok oda megyek, de ő nem hiszem hogy írhatna fel. Felesleges igényelnem, mert ahogy végzek a sulival hazaköltözök. Csak a macera van vele...
2014. aug. 28. 09:05
10/13 anonim válasza:
Háziorvos, nőgyógyász, illetve ahol laksz az ottani SZTK nőgyógyászati osztálya is segítségedre lehet. SZTK-ban kéne, hogy fogadjanak, azt nem tudom, csinálnak-e vizsgálatot. Végülis TAJ szám alapján benne vagy a rendszerben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!