Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan gátolja meg a fogamzást a fogamzásgátló tabletta?
Figyelt kérdés
most gondoltam bele, hogyan lehetséges?2014. aug. 20. 15:40
3/16 anonim válasza:
*Ezért nem jó szedniük fiatal lányoknak, mert haza vágja a francba a szervezetüket, és az is előfordul, hogy meddők lesznek.
#1 voltam
4/16 anonim válasza:
A hormonális hatásánál fogva meggátolja a peteérést.
5/16 A kérdező kommentje:
jézusom.
ez elég...ijesztő
2014. aug. 20. 15:44
6/16 A kérdező kommentje:
hülye, aki kitalálta.nem egészséges
2014. aug. 20. 15:44
7/16 anonim válasza:
természetellenesen avatkozik be..
valójában egy mesterséges terhességet hoz létre
8/16 anonim válasza:
minden gyógyszer káros végeredményben, mi döntjük el, h szedjük v sem....
9/16 anonim válasza:
Csak az a baj, hogy ettől hatékonyabb módszert még nem találtak fel. Én mondjuk 8 évig szedtem káros mellékhatások nélkül, és azt is hozzá kell tenni, hogy vannak erősebb és kíméletesebb fajták is. Igazából nekem könnyebbség volt szedni, mert előtte volt, hogy hónapokig kimaradt a vérzésem, és utána minden egyszerre jött ki, mint a Niagara-vízesés, tabi mellett meg azért mindig rendszeres volt. Ha lesz kapcsolatom, akkor azt hiszem, hogy újra feliratom, mert az elkötésen kívül, ami végleges, csak ez a megbízható módszer marad. Én mondjuk pont olyat szedtem utoljára, amit akár 20 évig is lehet, és szerintem azt is fogom újra kérni, ha eljön majd az idő.
10/16 anonim válasza:
Én úgy hallottam h vannak hormon mentes tabletták is, azokkal mi a helyzet? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!