Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi számít hirtelen nagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számít hirtelen nagy mennyiségű alkoholnak?

Figyelt kérdés
Benne van a fogamzásgátló leírásában, hogy ez csökkenti a hatást, de elég relatív dolog, nektek mondott erről valamit a nőgyógyászotok? Illetve nagyban befolyásol az is, hogy a tabletta bevétele után hány órával iszunk rá?
2014. aug. 18. 22:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Hirtelen 1 üveg fekete absinthe lehúzva! :D
2014. aug. 18. 22:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyszer, még vagy 6 éve, mikor 16-7 éves voltam, megittam bő fél üveg pelinkovácot, üres gyomorra, kábé tizenöt perc alatt. Na, az hirtelen akkora mennyiség volt, hogy én ha fiú létemre fogamzásgátlóztam volna, szerintem kiölt volna belőlem minden gyógyszert.
2014. aug. 18. 22:33
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]

Hát nem vállalnám be, hogy lehúzom az egészet :)

2014. aug. 18. 22:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Egy diannás cukor...
2014. aug. 18. 22:43
 5/5 anonim ***** válasza:
kinek mi :D
2014. aug. 18. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!