Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan állapítható meg, hogy a fogamzásgátló tablettám megfelelő mennyiségű hormont tartalmaz-e a védelmemhez?
hát vhogy csak meg lehet
miért, mennyibe kerül? :/
vérvételt a gyógyszer felirása előtt kell csinálni amiből az orvos megállapitja h melyik hormonból mennyi van a szervezetedben és melyikből kell több vagy kevesebb ahhoz hogy ne legyen peteérésed, vagyis ne ess teherbe. Egyáltalán nem drága 6000 forint körül van, 3 hónapra. Ha valakinek egészséges szexuális élete van az bőven elkölt ennél többet is óvszerre ami sokkal kockázatosabb mert elszakadhat stb és nem biztos hogy az ember mindig magánál hordja. És amikor éppen nincs nála akkor jön a "na csak most az egyszer csináljuk gumi nélkül úgyse lesz semmi." aztán 9 hónap múlva jön a gólya.
A másik hülyeség az hogy meghízol tőle meg ilyenek. a mai fogamzásgátlók annyira kevés hormont tartalmaznak, hogy ha valaki terhesen szedi az sem károsítja a magzatot, amíg fény nem derül a terhességre. a hízás azért van mert sok lány zabál össze vissza meg iszik és nem mozdul el egész nap a számítógép elől. Az hogy a bogyótól híznak csak kifogás. 4 éve szedek fogamzásgátlót és egy grammot se híztam vagy ha igen akkor azért mert két pofára zabáltam meg ilyenek. Ha valaki nem akar meghízni szedjen fogamzásgátlót még ha fel is szed az ember 1-2 kilót jobb mint egy a terhesség ami alatt felszed 10-et és lesz egy gyereke akinek tönkreteszi az életét.
én 2,5 éve szedem
szeretném megnézetni, hogy megfelel-e még nekem
azt hogyan tudnám?
2,5 éve voltam vérvételen, nem tudom mit néztem meg, de az alapján adta a doki a tabit
csak érdekel, h szervezetem nem szokta-e meg
ha elmegyek vérvételre és megmondom h ilyet szeretnék megnézetni, akkor megnézik?
köszönöm szépen
nekem a saját házi orvosom szokta a vért levenni (kismamáknak is ő veszi), tehát ezzel talán gond nem lesz :)
délután fel is csörgöm és rákérdezek :)
Nincs olyan amúgy, hogy "megszokja a szervezeted". Ha hat, akkor akár 50 évig hat, ha nem, akkor már az 1. hónapban sem (aminek jele pl a pecsételés).
Semmi szükség ilyen vizsgálatra, baromság.
kedves utolsó, köszönöm, ez megnyugtató válasz :)
pecsételés a 2,5 év alatt 1x fordult elő kb középidőben, de gondolom az nem attól volt, 1 nap alatt el is múlt, doki azt mondta normális és ha többször nem fordul elő, akkor minden rendben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!