Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal már nagyon szeretnék szeretkezni. De nem szeretnénk gyereket. Mit tegyünk? Többi lent 17/L
Hallottam a Pharmatex fogamzásgátló kúpról és tablettáról is.. szeretném kikérni a tapasztalataikat róla és azt hogy hogyan kell használni.. (vény nélkül kapható-e?)
És hallottam a Fogamzásgátló tapaszról is, erről is szeretném kikérni a tapasztalataikat róla és azt hogy hogyan kell használni.. (vény nélkül kapható-e?)
Vagy ha tudtok valami olyat ajánlani ami bevállt és nem okozott gondot.. leírnátok? Előre is Köszönöm :) normális válaszokat várok!
Andizsuzsi nevű felhasználóhoz:
Csak drága nálunk nem magyar nyelven beszélő orvosok vannak.. és nekem pedig magyar az anyanyelvem! És nem nagyon beszélem az ukránt! Hidd el, ha tudnák ukránul rendesen el is mennék :////
Óvszert használjátok.
Az orvosi kontroll nélküli gyógyszerszedés nagyon veszélyes lehet, felejtsd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!