Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal sokat veszekszünk a védekezésen, mi lehet a megoldás?
Ő ragaszkodik a gumihoz mindig, nekem viszont ez nagyon kényelmetlen. Nyilván a kapcsolat elején ok, de már együtt élünk, szerintem sokkal kényelmesebb lenne a gyógyszer.
Mit gondoltok, hogyan győzhetném meg?
Nekem nő létemre is kényelmetlen, zavaró érzetet nyújt a gumi...
Ha már együtt éltek nyugodtan használhattok tablettát
Ha te szeded a gyógyszert: a te döntésed, a te tested, azt csinálsz vele, amit akarsz, de lehet hogy próbálták már csőbe húzni azzal, hogy persze drágám, szedem a gyógyszert. Ha ragaszkodik a gumihoz, akkor inkább keressetek olyan fajtát, ami neki is és neked is kényelmes.
Ha ő szedné a gyógyszert: semmit. Én gyógyszerpárti vagyok, szedtem is sokáig, csodákat tett a bőrömmel, hajammal, lerövidítette a ciklusomat és segített, hogy tartsam a súlyomat. Mióta abbahagytam, felszedtem 8 kilót (hiába ugyanaz az étrendem és az életmódom), csúnya a bőröm és hullik a hajam, nem beszélve a 3 napos mensi helyetti 6 naposról, görcsökkel tarkítva. De ez én vagyok, és hallottam olyan nőről, akire pont az ellenkezője igaz, a gyógyszer borította a hormonháztartását. Szóval lehet, hogy ettől fél, hogy meghízik, rosszul lesz, nem bírja. Ezt pedig tiszteletben kell tartanod.
Nem,ez esetben nagyon nem mindegy ki a nő,és ki a férfi a történetben.
Ha a párod a nő akkor két dolgot tudok elképzelni,egyik hogy nem akarja hormonokkal bombázni évekig a szervezetét,másrészt hogy nem bízik benned annyira,hogy gumi nélkül szexeljetek.
A nő vagyok. Eszem ágában sincs teherbe esni, ezért is lenne jobb a gyógyszer, az biztonságosabb.
De elég durva lenne, ha ennyire nem bízna bennem. Ha akarja, beveszem előtte, de akkor mondja ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!