Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az, hogy már az 1. Milligest tabletta bevétele után védetté válok, még akkor is ha ez az 1. fogamzásgátló amit életemben szedtem?
Figyelt kérdés
Legrosszabb esetben mennyi azaz idő, ami alatt védetté válok? Több nőgyógyásszal is beszéltem, ők azt mondták hogy már az 1. naptól, függetlenül hogy előtte szedtem-e már, valaki 7 napot valaki 10-11 napot mond. A 14. szem bevétele után voltam együtt a barátommal, terhes lehetek-e??? Az orvosok nemleges választ adtak, de nagyon ideges vagyok még? Ez már \'bebeszélt stressz\'??2008. aug. 6. 05:59
1/4 anonim válasza:
Jobban megbíznál egy hétköznapi ember válaszában, mint a nőgyógyászodéban?
2/4 A kérdező kommentje:
Nézd, a nőgyógyászom azt mondta hogy már az 1. hónapban véd. De nem mind1 hogy már az 1. nap mikor elkezdtem szedni, vagy a 30. naptól. A gyógyszertárban nem nyugtatttak meg, azért kerestem föl telefonon 3 független nőgyógyászt. Ők nemleges válasszal feleltek arra, hogy terhes lehetek-e.
2008. aug. 6. 06:23
3/4 anonim válasza:
nekem a nőgyógyász mondta el,h nem kell vele várni! én is ugyanezt szedem,már lassan 1éve és mi 3nap után voltunk együtt,úgy h megvolt!
4/4 anonim válasza:
Egy levelet várj még aztán már biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!