Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden fogamzásgátló tabletta hat a pattanások ellen? Nekem a Taisát irták fel, az hat ellenük?
Figyelt kérdés
Mondjuk nem amiatt szedem, csak jó volna a szép bőr.2014. aug. 10. 17:31
1/5 anonim válasza:
Minden egyes tabletta minden egyes szervezetből másfajta válaszokat válthat ki. Hiába írja le valaki, hogy neki nem lett szebb ettől a bőre, más meg azt, hogy neki szebb lett, ennek semmi köze ahhoz, neked milyen hatása lesz.
2/5 anonim válasza:
Én már kétféle tablettát is szedtem (Lindynette 20 és Jangee) de semmi javulás. 17 éves korom óta szedem, most vagyok 24 de olyan azaecom, mint mielőtt bármit szedtem volna.
3/5 anonim válasza:
Szia! Nekem is ezt írták fel, ugyanaz a helyzet mint nálad, örülnék ha megszépülne a bőröm, bár én sem említettem a dokinak szóval kiváncsi lennék a tapasztalatodra, ha esetleg van :)
4/5 anonim válasza:
Ez lehet, h valami új gyógyszer, mert semmi információt nem találtam róla..
5/5 anonim válasza:
2 gyógyszertárból egyikben sem kaptam, és soha nem is volt náluk forgalomban, úgyhogy valószínű, hogy új (de rendelni tudtak). kíváncsi vagyok én is:)bár én nem pattanásokra kaptam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!