Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az a sok rossz, amit a fogamzásgátló tablettákról állítanak?
Nagyon-nagyon kevés százaléka a nőknek, akikre ez igaz.
A többinek meg nem okoz semmiféle problémát.
Itt nem az elhízás a legkomolyabb,amit egy fogamzásgátló tud okozni!
Sok káros mellékhatása is van neki!
Védeni véd,én anno mikor szedtem,sosem lettem terhes mellette.Hogy rákkeltő-e azt nem tudom...
Nővéremnek melldaganata lett tőle,szerencsére jóindulató.
Nekem januárban szedtek ki egy méhpolipot.Több mint valószínű,hogy a bogyótól jött még ki 3 éve.Örökölni nem örökölhettem,és még csak 40 körül sem vagyok.A polipok nagyrészben jóindulatúak,és ez az én esetemben is így volt,de megvolt rá az esély,hogy akár lehettek volna daganatos sejtek is benne.
Mellesleg mikor szedtem kb. 2 hétig voltam normális,utána a másik 2 hétben totál hülye,minden bajom volt.
Mióta nem szedem,teljesen rendbe jöttem.Nem vagyok idegsokkos,és ugyanúgy halál pontosan jön meg a menszeszem.
Mindenki maga dönti el,hogy szedni akarja-e vagy sem,de a szervezetedből szinte sosem fog kiürülni az a szenny.
Alapból,ha belegondolsz,teljesen megváltoztatja a ciklusod,beszabályozza.Nem a saját szervezeted kreálja a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!