Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszer+spermicid (hüvelykúp) mennyire véd a terhesség ellen?
Hát, ez egy eléggé összetett dolog. A tüdőm kapacitása kb. egy 14-15 éves tiniével ér fel, ezért naponta kétszer kapok már évek óta nagy mennyiségű szteroidot, plussz naponta négyszer kell sürgősségi inhalátort használom mindezek mellett. A szteroidok miatt a legkisebb mellékhatás, ami a babámon jelentkezne az lenne, hogy vesék nélkül születik, de mondta az orvos, hogy amit eddig ő látott ilyen dózisú gyógyszer mellett terhességet, ott nem voltak végtagjai a babának, a belső szervei a testén kívül növekedtek... szóval csupa szörnyűség. Még egy 5-8 évig biztos szednem kell a gyógyszert, utána tisztulnom kell egy ideig, de utána ha minden igaz, akkor lehet majd gyerekem, de addig TILOS! Régebben szedtem fogamzásgátlót, de nem voltam a legjobban tőle. Aztán elkezdtem vérezni, és három hónapig véreztem egyhuzomban. Kiderült, hogy a szteroid+a sürgősségi inhalátor nagyon megterheli a szervezetemet, ezért a fogamzásgátlóban található hormonoknak csak kis mennyisége ürült ki a szervezetemből, a többi megcsücsült a májamon, és ez miatt véreztem olyan sokáig. Abba kellett hagyni, nem szedhetek semmilyen hormont, mert majdnem ráment a májam is. A májam be is gyulladt egy kicsit, átgyullasztotta az epémet, azóta is azt szenvedem, epediétán vagyok már tavaly június óta.
Szóval tényleg nem jókedvemből parázok ez miatt, csak ha nem muszáj akkor nem szeretnék abortuszra menni, vagy nem szeretnék egy beteg babát azért a világra hozni, hogy csak szenvedjen hetekig vagy hónapokig, és úgyis elveszíteném.
ne is foglalkozz a gonoszkodó hozzászólásokkal. Sajnos vannak olyanok, akik itt "élik" ki magukat.
Teljesen rendben van ahogy védekeztek!
Sajnálom h beteg vagy, de mielőbbi gyógyulást kívánok!
Szia! Én 7 évig így védekeztem a párommal és nem lettem terhes! Egyszer sem szakadt el a gumi és a kúp is rendesen védett! Nyugi,ez még a tabinál is biztosabb. Most már áttértünk a sima kúpra,gumi nélkül,megszakitással. Még igy is tök jól véd...lekopogom....:)
Kívánom hogy gyógyulj meg mihamarabb és majd egészséges babád legyen! 28/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!