Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Flashforward kérdése:
Baj ha nagyjabol 12 oraval elobb veszem be a fogamzasgatlo tablettamat?
Figyelt kérdés
Bevett tegnap 3/4 9 korul a tabit
De ma reggel 3/4 9 korul azt hittem nem vettem be tegnap ezert bevettem reggel es amint lenyeltem rogton leesett hogy megis bevettem
Most mit csinaljak?
Ugyanugy ved ezert nem ugyet csinalni? Vagy potoljam este meg egy szemmel??
2014. aug. 7. 09:17
1/7 anonim válasza:
attol fugg milyen fajtat szedsz? ha egy fazisut akor este folytasd ugy ahogy szoktad es a level vegen igy hianyzo egy szemet a kovetkezo levelbol potold h meglegyen a 21 szem
2/7 anonim válasza:
Akkor a kövit holnap rendes időben vedd be, és a biztonság kedvéért hívd fel a dokidat, és kérdezd meg, hogy véd-e rendesen. Amúgy pont az ilyen helyzetek miatt vannak ráírva a napok a csomagolásra.
3/7 anonim válasza:
Egy fázisúnál sem kéne este mégegyet bevenni. Inkább a ma estit kimaradt szemnek kezelném, és attól függően, hogy hányadik hét, a betegtájékoztató szerint járnék el. 24 óra alatt nem szabad 3at bevenni, pláne, hogy ha a hónap végén egy szemet másik levélből pótolsz, akkor a következő hónapban nem lesz meg a 21 szem.
4/7 anonim válasza:
kerdezd meg nogyogyasz valaszol onlinba vagy egy patikustol
5/7 A kérdező kommentje:
Reggel vettem be a kovetkezo szemet biztos ami biztos alapon
Igy letelik a 24 ora
2014. aug. 8. 09:23
6/7 A kérdező kommentje:
Egy fazisu Mirabelle
2014. aug. 8. 09:24
7/7 anonim válasza:
sztem este kellett vollna en multkor ugy csinaltam es semmi bajom nem lett igy sztem hasznaljatok gumit is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!