Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi a Milligest tabletta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi a Milligest tabletta felszívódási ideje?

Figyelt kérdés
2008. aug. 5. 07:05
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ne félj, nem fogsz hízni tőle az alacsony hormontartalom miatt.
2008. nov. 10. 20:34
 12/16 anonim válasza:
Nekem az orvosom azt mondta, h a menstruáció 5. napjától szedjem el szedni és az első levél bevétele után már nem kell máshogy védekezni!
2009. ápr. 18. 19:20
 13/16 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem ma írták fel a következő utasításokkal: a mensi 5. napján kezdjem és 2 hét után védelmet nyújt!
2009. dec. 8. 11:38
 14/16 anonim válasza:

Üdv! Nekem a Milligest az első fog.gátlóm, amit szedek, nem rég kezdtem el. Remélem beválik, noha idegesebb vagyok mostanában, miközben semmi ok rá, eddig nem tapasztaltam ilyet mensi alatt sem. Nahde, remélem hogy a mellékhatás(ok) elmúlnak (pattit is találtam a pofimon, miközben nem szoktam olyan lenni).

Nekem az orvosom (akihez többet tuti hogy nem megyek, mert csakegydarabhúsnaknézett és abszolútnemfoglalkozottvelem és megsemkérdeztevoltevalamifélepanaszom (igen, és volt/van de ez valahogy nem érdekelt senkit)

Ehh, nah. Lehet ez is a tabi mellékhatása, amit művelek?

Ha nem válik be, tuti váltok gyógyszert is.

Am nekem az orvos annyit hadart el, hogy 2. napon kell elkezdeni szedni, de mivel nagyon nem foglalkozott velem, inkább fórumokon olvastam utána, stb, és első naptól szedtem.

Am meg tök mindegy, talán, ha előtte úgyis rendszertelen volt a mensi, nem?

Bonyolult ez -.-"

Kitartás, női társadalom! :D

2010. febr. 24. 16:04
 15/16 anonim válasza:
És ha tegyük fel 6 órával később szedem be a megszokottnál, és még aznap szexelünk, akkor is ugyanúgy hat, mintha időben venném be?
2010. jún. 10. 13:36
 16/16 anonim ***** válasza:
12 órán belül pótold, és nem lesz gond. :) igen védve vagy :)
2010. jún. 10. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!