Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi a Milligest tabletta felszívódási ideje?
1/16 A kérdező kommentje:
Illetve mennyire befolyásolja a hatást az, ha nem 13h-kor veszem be a tablettát hanem mondjuk reggel 8-kor? Azt hallottam, hogy a fogamzásgátlókat reggel célszerű bevenni. Ha nem szedtem még ezelőtt semmilyen ilyen gyógyszert mikortól hat? Igaz, hogy már az 1. szemtől védett vagyok?? Akkor is ha NEM SZEDTEM semmilyet sem??
szia. én három hónapja kezdtem az első Milligest tabit szedni.nem véd az első szemtől.Az elős levél után az az egy hónap után vagy teljesen védett.Addig védekezni kell másképpen is az egy hónap alatt. egy 21 éves lány
2008. aug. 5. 21:19
ja még annyit, (én irtam az első választ) hogy reggel vagy este amikor szeretnéd szedni legjobb ha mindig egy időpontban veszed be.Igy jobban hozzá fog szokni a szervezeted.Én mindig este veszem be.Szerintem este a legjobb. Neked van valami tüneted tőle?
2008. aug. 5. 21:21
4/16 A kérdező kommentje:
Szia!
A párommal a 14. tabletta bevétele után voltunk óvszer nélkül. Megijedtem mert azt mondták terhes lehetek. Felhívtam 3 különálló nőgyógyászt, és mindegyik azt mondta hogy HÁLA ISTENNEK NEM lehetek, bár még nem vagyok megnyugodva. még 4 szem van az 1. levélből, utána kell hogy megjöjjön. Azt egyik orvos azt mondta, hogy már az 1. szemtől véd, még akkor is ha azelőtt nem szedtem semmiféle tablettát, a másik, hogy úgy a 10. szemtől. Nézd lehet csak magammegnygugtatása képpen mondom (írom), de ha már a 14. szemet bevettem és utána voltam együtt a barátommal, ami ugyebár 2 hét, akkor NEM VAGYOK TERHES. Véleményedet várom.
5/16 A kérdező kommentje:
Ki tanácsolta neked, hogy várj az 1. hónapig?
Szia.Nekem az orvos mondta aki ki irta nekem a tabit.Meg ha elolvastad a betegtájékoztatót abba is le van irva,hogy az első egy hónapban más hogy is kell védekezni,mert csak egy hónap után vagy védett.Valahogy én is ezt csináltam.Nem vártuk meg a párommal az egy hónapot,csak 3 hetet,és még sem lettem terhes.De viszont mostmeg nem jött meg.Lehet hogy még is az vagyok.Ez majd kiderül jövőhéten.Irj nyugodtan bármit ha valamivel nem vagy tisztában:) szia
2008. aug. 6. 13:23
7/16 A kérdező kommentje:
Érdekes. Akkor meg miért mondta az összes nőgyógyász, akit megkérdeztem hogy már az 1. szemtől, 1 héttől, 2 héttől hat? Kérlek titeket kedves commentelők hogy írjátok le nektek mit mondott és mikortól alkalmaztátok?
Köszönöm.
Szia! A nőgyógyászom azt mondta, hogy a tabi 1 hónap után véd. Egy másik nőgyógyász,akihez el kellett mennem később, viszont azt mondta, hogy már az első hónapban véd... Hát akkor most kinek hihet az ember???? Most akarom elkezdeni a tabit, nemrég szültem, és korábban is jó volt ez a tabletta. De valószínűleg mi is kivárjuk az egy hónapot.
2008. aug. 9. 22:16
9/16 A kérdező kommentje:
Szia! Nekem ma írta fel a doki a Milligest-et. Nuva Ringet használtam elötte, de elfelejtettem megkérdezni, hogy mikor kezdjem az első szemet, és hogy mikortól véd.... Neked van valami tüneted ettől a gyógyszertől? Hízás, ilyesmi? Nagyon félek, hogy hízni fogok tőle...:(
2008. nov. 10. 19:28
Kapcsolódó kérdések: