Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi ideje csináljátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideje csináljátok megszakítással?

Figyelt kérdés
Ha bevált nektek a megszakításos védekezés mennyi ideig csináltátok, vagy mennyi ideje csináljátok? Tudom sokan ellenzik, csak érdekelne, hogy ki mennyi ideje csinálja. Mi 5 éve, és működik, soha nem volt gond belőle. Ja és mindketten felnőttek vagyunk, vigyázunk.
2014. júl. 30. 12:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

12 éve. Sose volt gond belőle.

Túl vagyok egy terhességen, de az meg nem véletlen volt.

Tablettát 1 dobozzal ettem meg életem során (szülés után 1 évvel még mindig össze-vissza jött meg, nem akart visszaállni, azért kezdtem el szedni), hát köszönöm elég volt, soha többet, nem játszom a szervezetemmel (+ kinyírta a libidómat. Akkor meg mi értelme, ha úgysincs kedvem szexelni...)

KOMOLY párkapcsolatban, ahol meg lehet bízni a másikban, hogy nincs semmi baja, és tudja, mikor kell kivenni, meg nem tesszük tönkre gumival a szexet.

2015. márc. 13. 00:39
 12/13 anonim ***** válasza:

#11!

Ha kinyírta a libidódat, akkor másik gyógyszerre is lehetett volna váltani.

2015. márc. 13. 07:14
 13/13 anonim ***** válasza:

Ja, és ha az se jó, akkor 3., aztán szépen végig próbálni az összeset...

A depresszió mellett, amit a fog.gátló kihozott, nem volt kedvem kísérletezni. A rejtett problémák meg ott lehetnek akkor is, ha az ember nem veszi észre. Én elvagyok ezek nélkül.

2015. márc. 13. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!