Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol van Debrecenben óvszer-automata?
Figyelt kérdés
2010. jan. 10. 23:22
1/12 anonim válasza:
Vedd meg gyógyszertárból nem ciki!
3/12 anonim válasza:
vagy bemész a spárba és ott is van, rendes durex.
régen annó én is féltem és az automatán agyaltam. de ha érett vagy akkor megveszed boltban ;)
4/12 anonim válasza:
Vagy még jobb: ne használj. Épp ezért keress 12-13 éves szűzlányokat, azoktól nem lehet bajod, ha meg gyerekük lesz, letagadod. Úgyis ribinek fogják őket tartani.
5/12 anonim válasza:
Az egyetemen a kémia épület földszinti mosdójában ott tuti van.
Mintha a matekban és a főépületben is láttam volna, de abban nem vagyok biztos.
6/12 anonim válasza:
Egyetem - matek épület, csak az a bajuk hogy nem működnek (ha jól tudom)
7/12 anonim válasza:
Főépületben csak az arabok sz*rják össze a klotyót.
8/12 A kérdező kommentje:
23:37: A kémiában tényleg az van? Azt hittem az rágó automata xD
2010. jan. 10. 23:58
9/12 anonim válasza:
Van a Kossuth 3as koli wc-be is, ahogy mész a Koli Klubba
10/12 anonim válasza:
Olyan kiscsajt keress aki már szeret élvezni és dugós, de még nem mensizik...aztán had szóljon!:D Sok ilyen van 13-15 évesig is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!