Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez gáz? Most akkor lehetek terhes?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok a barátom 22 éves tegnap szexeltünk elöször és ő azt mondja h nem élvezet el bennem de én éreztem valami furcsát gumit nem használt és fogamzás gátlót sem szedek most akkor ez mennyire gáz és lehetewk terhes?2014. júl. 29. 11:38
4/22 anonim válasza:
Aki hülye miért szexel? Kell még több hülye a világra??
5/22 anonim válasza:
simán lehetsz,előváladéktől,de az is lehet h elment benned
sztem csinálj egy tesztet és/vagy vegyél be 72 órás tablettát
7/22 anonim válasza:
Haha, remélem boldog kismama leszel! Aki hülye az megérdemli :)
8/22 anonim válasza:
gratulálok kedves kismama.9 hónap múlva megszületnek a 3-as ikrei.
15 évesen csattogós lepkét kéne tologatni nem szexelni!!
9/22 anonim válasza:
Te egy éretlen, buta, felelőtlen kislány vagy, semmi több.
Először tájékozódj a dolgokról mielőtt szétteszed a lábad......elég baj, hogy ennyi tudatlan hülye rohangál szabadlábon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!